2777
2789
عنوان

شوهر شکمو

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 49 پست

به شکمش برس,مردها فک میکنن زنها مثل خودشونن با رفتارشون علاقه رو نشون میدن ,وقتی تو ناهاری پختی که دوس نداشته,فکر کرده بهش فکر نمیکنی و برات مهم نیس,تو یه ناهار رو میبینی و یه دعوا و یه زورگویی و سردی و بی منطقی شوهر رو,ولی اون از همون ناهار بی توجهی تو رو میبینع

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

منم شوهرم ی بار رفت بیرون خرید کنه و بیاد صب بود منم داشتم مرتب میکردم صبونه اماده نکردم گشنگی بهش فشار اورد کلی دادوبیداد کرد خب ی سریا اینطورین دیگ البته مردا من خودمم ک الان باردارم یکم دیر میاد خونه گشنه میمونم تابیاد کلی غر میزنم و دعوا میکنم گشنگی ادم و اذیت وعصبی میکنه

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی همیشه باید غذای مورد علاقه خودش باشه؟😳 بنظرم نه عذرخواهی کن هیچی سرسنگینم باش  باید یاد ...

وای اره اتفاقا امروز گفت میخاستی دو مدل غذا درست کنی ب من چ ک تو این مدلی دوس داری😞

Khodaya shokret ♥️
به شکمش برس,مردها فک میکنن زنها مثل خودشونن با رفتارشون علاقه رو نشون میدن ,وقتی تو ناهاری پختی که د ...

ایییییش خیلی شکموعه دیواااانس بابا اگ بدونی امروز خونه رو گذاشته بود رو سرش

Khodaya shokret ♥️
وای اگ بدونی چقد عصبی شد اصلا من شوکه شدم

شما چن ساله با همسرتون زندگی میکنید؟

میدونستید خوششون نمیاد 

بازم درس کردین؟

حداقل دو قابلمه میذاشتین 

شاید فک کردن از عمد اینکارو کردین 

بعد از این همه ساعت تو گرما بودن 

انتظار ناهار خوبو دارن

طبیعیم هس!

شما چن ساله با همسرتون زندگی میکنید؟ میدونستید خوششون نمیاد  بازم درس کردین؟ حداقل دو قابلمه ...

اره خودشم گفت خورد و خسته و گشنه اومدم چرا اینو درست کردی😐

Khodaya shokret ♥️
ایییییش خیلی شکموعه دیواااانس بابا اگ بدونی امروز خونه رو گذاشته بود رو سرش

عزیزم واسه مردها دوتا چیز خیلی مهمه,شکم و زیر شکم  پس اگه میخوای دیوانه وار عاشقت باشه بهش برس,,اون فکر میکنه برات مهم نیس و نسبت بهش بی اهمیتی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
منم شوهرم ی بار رفت بیرون خرید کنه و بیاد صب بود منم داشتم مرتب میکردم صبونه اماده نکردم گشنگی بهش ف ...

بخدا من بعضی وقتا تا ساعت۵بعدازظهر منتظرش میمونم ک بیاد باهم ناهارو بخوریم بعد اون اینجوریه

Khodaya shokret ♥️
عزیزم واسه مردها دوتا چیز خیلی مهمه,شکم و زیر شکم   پس اگه میخوای دیوانه وار عاشقت باشه بهش بر ...

وای از دستت دختر

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍