2777
2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 80 پست
خیلی از این تاپیک خوشم اومده حرف میزنم خالی میشممممممممم لطفا ادامه بدین بچه هااااااااااااااااااا

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

منم خیلی حس خوبی دارم به این تاپیک تا امروز فکر میکردم فقط خودم این مشکل رو دارم
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یکی از همکارام غریبه ماله قزوینه روزی که اومد سرکار دست راستشو از چپش تشخیص نمیداد خیلی کارا بهش یاد دادم بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنین تازه خیلیا میگفتم مار توی آستین پرورش میدی اومده جاتو بگیره و این حرفا ولی من دلم واسه غریبیش میسوخت تا جاییی که تونستم بهش محبت کردم صادقانه و خالصانههههههههههه بخدا الان میگم گریم میگیرههههههههههه ولی از همین همکارم خیلی ضربه خوردم اگه بهتون بگم چه کارهایی براش کردم باورتون نمیشه فکر میکردم عضوی از خونوادمههههههههههه ولی انقد در مورد من حرفهای آنچنانی به این و اون زد که یواش یواش بگوشم رسید حساب کنین منو خواست پیش مدیرمون خراب کنه اشتباه از جانب اون بود جور دیگه به مدیر انعکاس میداد اینو یکی از همکارام که توی اتاق مدیر بوده و شنیدههههه به من بعد چندسال گفت حالا خدا رو شکررررررررررر مدیرمون منو میشناخت و خیلی سال با هم کار کرده بودیممممم انقد هم از در مظلومیت وارد میشه همه فکر میکنن چه آدم خوبیه اما شکر خدا حالا دستش و اسه همه رو شدههههههههه ها ولی باز باهاش خوبن من میگم این مهره مار دارههههههههه ولی خوب اگه الان که مثلن روزه به من بگه روزه من حرفشو باور نمیکنم انقد که بهش بی اعتمادمممممممممممممم

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه والااااااااااااااااااااااااا ما رو هم همینطوررررررررررر

کاربران حاضر: 2 کاربر و 4 مهمان جالبه چراچیزی نمیگین خوووووووووووووووووووووووووووب

ببخشید بچه ها محل کاره دیگه خودتون بهتر میدونید همش آدم رو صدا میکنن
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
هیوا جون اینا رو گفتی باورکن بغض کردم منم سرم همچین چیزی اومد تازه رفته بودم اون شرکته که یه پسره اومد مصاحبه توو عمرش نرفته بود سرکار عین این بی دست و پاها وایساد جلوی در کم مونده بود گریه کنه من اینو گرفتم زیر پر و بال خودم هرچی میدونستم یادش دادم پاش افتاد خراب کاریهاش رو به اسم خودم تموم کردم که نندازنش بیرون چندین بار جلوی اخراجش رو گرفتم ولی ....
آقا این یه مدت بعد برای خود من شاخ شد این توو کارخونه بود من توو دفتر بودم رفتم کارخونه دیدم چه رئیس بازی ای درمیاره برا من چنان توو جو بود که آدم خنده اش میگرفت میگفت من نماینده ی تام الاختیار مدیرعاملم یه میز گذاشته بود زیر باد کولر بهترین وسایل رو هم برداشته بود ماشین شرکت هم به بهانه ی راه دور گرفته بود به همه هم دستور میداد
بازم بعضی جاها حیا نمیکنمااااااااااااا یه دلسوزیهایی باز دارم ولی خوب احتیاط هم میکنم به قول معروف انقد مار خوردیم افعی شدیمممممممممممممم

یاد این مثاله افتادمااااااااا ولی نمیدونم درست میگم یا نه واااااااااااای به روزی که گدا معتبر شوددددد گر معتبر شود ز خدا بیخبر شودددد خدایا لحظه ای ما رو به خودمون واگذار نکن آمین

رگ خواب مدیر هم دستش بود حتی خونش هم دعوتش کرده بود کفشهای مدیرم واکس میزد همش عین پادو پشت سر مدیر میدوید و بله قربان میگفت منم حسابی زدم توو پرش و روزهای گذشته اش رو یادش آوردم موقع اومدن ازش خواستم یه جفت از دستکش های مخصوص کارگرها بهم بده چون این دستکشها مصرفی بود و ارزشی نداشت ما هم گاهی از کارخونه میاوردیم با خودمون ... نه من تمام بچه ها فرداش مدیر زنگ زد گفت از کارخونه گزارش دادن شما اموال کارخونه رو بدون هماهنگی از اونجا خارج کردید (یعنی دزدیدی!!!)
گل گفتی هیوا جون منم اینجور کمک کردنها توو ذاتمه با اینکه همش به خودم نهیب میزنم که نکن دختر!!! ولی گاهی از دستم در میره اما هربار ضربه خوردم یعنی تا الان نشده به کسی کار یاد بدم یا کاری براش بکنم و ازش ضربه نخورم برعکس برای هرکسی که قیافه گرفتم و آدم حسابش نکردم برام همه کار کرده