2777
2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 80 پست
راست میگی توو خوندن هم با روحیه مون سازگار نیست
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
الان ما هم یه تیم نماینده از یه شرکت دیگه داریم منیش این نیست که دارن جاسوسی میکنن
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا اعتمادم رو به خانمها از دست دادم از الفاظ محبت آمیز الکی ای که استفاده میکنن بدم میاد چون خیلی راحت تو روی آدم میخندن ولی پشت سرت میزنن امروز اتاقمون رو قراره جابجا کنیم داریم میریم توو یه طبقه ای که خانم زیاده من عزا گرفتم
وقتی نخوان یه جا پیشرفت بکنه همین میشه دیگه همه رو جاسوس میبینن
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
من الان با یکی از خانما هم اتاقم از صبح تا ظهر شاید در حد یک جمله با هم حرف بزنیم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
من یه مشکل دیگه ای که با خانمها دارم اینه که انتظار دارن توو محیط کار همونجوری باشه که توو خونشون مامانشون براشون آماده میکرد غذا بهترین نوع باشه و با اون روشی طبخ بشه که اینا دوست دارن دمای محل کار مناسب با سلیقه شون باشه دستشویی همیشه تمیز و مثل دسته گل باشه و بوی گلخونه بده میزشون هر روز کاملا با مواد شوینده تمیز شده باشه ولی واقعیت اینه که توو محل کار همیشه همه چی تمام و کمال نیست بالاخره مشکلاتی هست که باید باهاش کنار اومد غر زدن مشکلی رو حل نمیکنه اگه ناراضی هستی باید بری اگه موندی نباید صبح تا ش فقط غر بزنی
کار خوبی میکنی مامان تپل ارتباط کمتر = اعصاب راحت تر
واقعا از اینکه صبح تا شب از همه چی شکایت میکنن و از زمین و زمان ناراضی هستن خسته شدم
الان رفته بودم جایی که قراره اتاقمون منتقل بشه، وای خدا همه شون صندلی ها رو برگردونده بودن سمت هم داشتن در مورد لباسهای همدیگه نظر میدادن منو که دیدن پچ پچ ها شروع شد هی اومدن میگن: وای اینجا جاتون خیلی بده... چرا قبول کردین؟؟؟ همین شماها هستین که هرچی میگن قبول میکنید دو روز دیگه هم نوبت ما میرسه
maman topol پست ها : 602 عضویت:1392/5/23 1393/4/24 - 10:30 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل من الان با یکی از خانما هم اتاقم از صبح تا ظهر شاید در حد یک جمله با هم حرف بزنیم

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

مامان تپل خواستم مطلبتو لایک کنم جداجدا اومد واقعن کار خیلی خوبی میکنیییییییییییییی

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

ولی قربون حکمت خداااااااااااابشم خداوند دیرگیره و سختگیر من خودم خیلی جاها کوتاه اومدم خیلی حرف و حدیثا شنیدم و تحمل کردم و صبرکردم و واگذارشون کردم به خدااااااااا و خدا هم خوب جوابشونو داده باید همه اینا رو واگذار به خدا کرد و خدا هم اگه الان جواب نده بالاخره جوابشونو میده به قول معروف دیر و زود داره سوخت و سوز ندارههههههههههه