2777
2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 80 پست
من الان حرفای دیگران در مورد خودمو خیلی ببخشیدااااااااا گوز بچم هم حساب نمیکنم در دروازه رو میشه بست اما دهن مردم رو نه من فقط و فقط خدا و به قول خودم اوس کریم مهمه خیلی هم توی کارم احساس مسئولیت میکنم نمیخوام از خودم تعریف کنماااااااااااا ولی این چند سال انقد توی کارم تلاش کردم که حداقل این خاطرجمعی رو دارم که درآمدم حرام نبوده و نیومدم اینجا بیکار باشم و هی زیراب بزنم مهم اینه که خدا ازت راضی باشه به قول بابام پشت سر پیغمبر خدا حرف میزدن پس بیخیال حرف مردم

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

من تازه رفته بودم این شرکته با این خانمها هم اصلا قاطی نمیشدم... تا اینکه زد و شوهر یکیشون مریض شد و رفت بیمارستان و آخرشم فوت کرد... من به این خانم کمک مالی کردم بدون اینکه پس بگیرم ازش... رفتم واسطه شدم از مدیرمون براش وام گرفتم و خلاصه کارهایی که ازدستم برمی اومد اما بیمارستان نرفتم چون رفت و آمدی نداشتم باهاش سر همین که چرا فلانی نیومده بیمارستان انقدر پشت سر من حرف زدن که نگو کار به جایی رسید که دیگه جواب سلام منم نمیدادن
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رژیم میگرفتم ناهار نمی خوردم ساعت ناهاری هم به کار خودم میرسیدم که عصر زودتر برم .... برام حرف درآوردن که ساعت ناهار رو تعطیل نمیکنی که پیش مدیر خودشیرینی کنی ما ضایع بشیم
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
یعنی هرچی بگم کم گفتم.... تکون میخوردم یه چیزی میگفتن اصل مشکلشون این بود که من حقوقم دو برابر اونا بود کار به جایی رسید که من یه روز شب قبلش عروسی بودم صبح آرایشم رو خوب پاک نکرده بودم خسته هم بودم زیر چشام تیره بود رفتم سرکار دیر هم رفتم خسته بودم به اینا هم نگفتم عروسی بودم از صبح هی اینا میرفتن توو اتاق مدیر و میومدن بیرون تا اینکه بالاخره عصر مدیر صدام کرد و گفت بچه ها میگن شما مواد مصرف میکنی!!!!!!! این حرف که پیش اومد همون روز استعفام رو نوشتم خداروشکر از هفته ی بعدش هم اومدم یه شرکت خیلی بهتر با مزایای بهتر به قول هیوا مهم اینه که خدا از آدم راضی باشه
واایییییییییییی بهار مست چقد نمک نشناسن بعضی آدما والا حالم بهم میخوره ازشون اصلا محیطای کاری خیلی کثیفه خیلی من که این چند ساله خیلی بدبین شدمممممممممم اتفاقن به همسری گفتم زن نباید توی اجتماع کار کنه چون خیلی بدبین میشه و واسه روحیه زن هم خوب نیست که با این مسائل خودشو پیر کنه و اونم بهم حق داد و گفت ما مردا نمیتونیم تحمل کنیم چه برسه به شماهااااااااااااااااااا

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

من که روز شماری میکنم زود بازنشست بشم و از این محیط خراب شده برم بیرون انقده بدبینم بهار جان که گفتم از اینجا رفتم تموم شماره تلفن همکارامو پاک میکنم و هیچ تماسی هم باهاشون نمیگیرم که مردین زنده این والا لجم میگیرههههههههه منم مثل خودشون شدما ظاهرمو حفظ میکنم ولی بد ذات نیستمممممممممماااااااااااااااااا اگه محبتی هم میکنم واقعیه و مثل اینا تصنعی نیست که برم پشت سرشون هزار جور حرف برنم ولی خوب دیگه با هیچکدومشون صمیمی نیستم به هیچ وجه

وااااااااااای گفته بودن مواد مصرف میکنی؟ اینجا هم بچه ها قرار گذاشتن به من اطلاعات ندن میگن من جاسوس فلان ادارم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
میخوام دخترمم رو هم انقدر دریده بار بیارم که رفت توی جامعه همه بگن واااااااااااای عجب دختریه انقد که دلم از اجتماع پره این حرفو میزنم چون خیلی ضربه خوردم خیلییییییییییی و اصلن هم دوست ندارم دخترم کارمند بشه حالا ببینم خدا چی میخواددددددددددددددد

الان که وضع و روزمون اینه آینده بچه هامون چی میشه الله اعلمم خدا به خیر بگذرونههههههههههههههههههههه

آره مامان تپل گفته بودن این همش چرت میزنه زیر چشاشم کبوده ما فکر میکنیم مواد مصرف میکنه
هیوا جون منم آرزومه نیاز مالی نداشته باشم کار نکنم واقعا برای روحیات زن بده الان شوهرم میگه نرو سرکار بهش میگم 10 سال سابقه بیمه دارم دلم نمیاد
جاسوس یه اداره ی دیگه؟؟؟ کلا قوه ی تخیلشون بالاست
خییییییییلیییی توهم داررن کلا تو ایران اکثرا متوهمن. حالا من نماینده فلان اداره هستم تو شرکت ولی نه اینکه جاسوسی کنم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
آخه بهارمست جون برا ما که همش بیرون بودیم سخته تو خونه بمونیم من افسرده میشم