2777
2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 80 پست
این دوستی های صمیمی توی محیط کار خیلی خیلی زیاد به آدم ، مخصوصا ما خانوما ضربه میزنه هنوز اوله کاری. از قدیم گفتن: حرمت امامزاده رو متولیش باید داشته باشه. خودت باید برای خودت حریم قائل بشی. یه حربه هم یادت بدم. هرکی اومد بهت گفت فلانی پشتت اینو گفته، با لبخند بگو: خوب کرده. اگه دیگه اومدن پیشت خبرچینی!!!!!
واقعا راست گفتی مامان تپل من رفتم یه جا واسه کار، یه هم اتاقی خانم داشتم، به معنای واقعی کلمه حسسسسسسسود بود، ذله کرده بود منو به خاطر حسادتهاش. از من بزرگتر بود، مجرد و دیپلم، داشت دق میکرد که من که ازش کوچیکترم هم فوق لیسانس دارم هم ازدواج کردم آخرش هم گفتم جونم عزیزتره که دو ماه که شد استفعا دادم، بعد سه ماه اومدم بیرون
مرا در آغوشت بفشار.... بگذار دل ضعفه بگیرم.... از این همه عاشقانه های محکمِ تو...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا کار کردن با خانمها خیلی سخته.. من یه جایی بودم همه خانم بودن ... سرم به کار خودم بود و با کسی صمیمی نبودم اما اینا هر روز خونه ی همدیگه بودن و همش قرار و بیرون و .... خلاصه چون من قاطی جمعشون نشدم طوری زیرآبم رو زدن که عمرا باورم نمیشد الان اومدم یه جا همه آقا هستن راحت به کارم میرسم از خاله زنک بازی و جلف بازی هم خبری نیست
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
ما الان 6 تا خانم هستیم و 9 تایی آقا، خدا رو شکر خانوم ها با هم مشکلی نداریم چون نرمالن و عقده ندارن ولی در کل با آقا کار کردن خیلی بهتر و راحت تره
مرا در آغوشت بفشار.... بگذار دل ضعفه بگیرم.... از این همه عاشقانه های محکمِ تو...
من خودم دوست دارم سرکار که میام فقط کارم رو انجام بدم و برم حوصله ی رفیق بازی ندارم ولی خانمها همش یا دارن از سرولباس هم ایراد میگیرن یا صحبت مد و جراحی زیبایی و .... منم این کارها رو میکنم ولی هرچیزی جایی داره
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
همش سرشون توو کار همدیگه است صبح تا شب حرف دوست پسر و مادر شوهر و .... من الان توو اتاق با 4 تا آقا هستم شاید هفته ای یه بار پیش بیاد سر یه موضوع غیر کاری همه با هم حرف بزنیم هرکس سرش به کار خودشه ولی اون موقع ه با خانمها بودم همش در حال زیرآب زنی بودن توو روم میخندیدن پنج مین بعد پیش مدیر چقلی میکردن مردها حداقل هرچی هستن رو بازی میکنن وقتی یکی ازم ناراحت میشه میفهمم نه اینکه الکی قربون صدقه ام بره بعد بره پشت سرم حرف بزنه من بخاطر اینکه صبحانه و نهار رو نمیرفتم توو ناهارخوری باهاشون بخورم و یه ساعت الکی وقت تلف کنم پشت سرم میگفتن مشکل روحی داره
دقیقا بهار مست تو روی آدم میخندن عزیزم قربونت برم میگن 2 دقه بعد پیش مدیر عاملن. رفتن گفتن این برا یه امضا انقدر میگیره اااااااااا بابا خوب کارم اینه
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
اینو باید همیشه بدونی که یه همکار هیچ وقت نمیتونه واست یه دوست باشه

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

من کلا توو محل کار آدم کم حرفی هستم و اصلا دوستی ندارم هیچوقت فکر نمیکردم همین که سرم توو لاک خودمه برام بشه باعث دردسر
من چون چوبشو توی این 16 سال سابقه خوردم دلم خیل پره به یکی از همکارام از خواهرام هم بیشتر محبت کردم و همون همکارم خیلی پشت سرم صفحه گذاشت شاید باورتون نشهههههههههههههههههه

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

از صبح تا شب غر میزدن که چرا ساعت کاری زیاد؟ چرا اضافه کاری کمه؟ چرا ناهار بد مزه است؟ چرا دستشویی بو میده؟ چرا دستمال کاغذی دیر دیر میخرن؟ چرا دم خر دراز؟ چرا در طویله بازه؟ کو تخم مرغ تازه؟ چون من قاطی این حرفاشون نمیشدم و همش کله ام توو کامپیوتر بود برام حرفهایی درآوردن که خودم شاخ درآوردم فوری استعفا دادم جونم و آبروم رو نجات دادم
من که کاملا باورم میشه هیوا جون اگه وقتش رو داری تعریف کن برامون منم ماجرای محل کارم رو بگم براتون