2777
2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 80 پست
خلاصه چشمت روز بد نمبینه رفتم کارخونه پسره و مدیر رو صدا کردم توضیح دادم که داستان چیه مدیر قانع شد و به پسره گفت دیگه نشنوم از این حرفها اما آخرشم پسره با همون خانمها که با من مشکل داشتن ریخت رو هم و زیرآبم رو زدن انقدر وضع مسخره ای بود این خانمها من هر کاری میکردم سریع توو وایبر به این پسره خبر میدادن اونم همینطور بارها اتفاقی وقتی گوشیشون رو میز بود دیدم که دارن گزارش رفتار منو بهم دیگه میدن انقدر کش آوردن که خسته شدم و استعفا دادم آخرشم پشت سرم گفتن که اخراج شده استعفا نداده
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
مشکل اصلیشونم 3 تا چیز بود: 1- حقوق من از اونا خیلی بیشتر بود 2- مدیرم منو خیلی قبول داشت 3- اخلاقم با اونا فرق داشت
ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تقصیر رو از مدیرها میبینم که سریع گول چاپلوسی بعضی ها رو میخورن
یه چیزی در مورد خانمها خیلی بده اونم اینه که سریع تیم میشن یعنی اگه سه تا خانم یه جا باشن صد در صد دوتاشون با هم صمیمی ترن و برای اون یکی دیگه میزنن
بهارمست1330آنلاین پست ها : 234 عضویت:1392/7/8 1393/4/24 - 11:59 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل من تقصیر رو از مدیرها میبینم که سریع گول چاپلوسی بعضی ها رو میخورن

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین