چرا انقدر کار تو یه محیط زنونه بده. همش فکر میکنن میخوای کارو از چنگشون دربیاری در حالی که قصدم فقط برقراری ارتباط بااوناست شما تا حالا با این وضع مواجه نشدید؟
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
وقتی داری کار میکنی نباید قاطی مسائل خاله زنکی بشی. البته باید ببخشید که اینقدر رک میگم ها. من 15 سال سابقه کار دارم. دیگه فهمیدم تو محیط کار باید چجوری باشم. خیلی سعی نکن که به دیگران نزدیک بشی. هر چی از تو و زندگیت کمتر و کمتر بدونن راحت تر کار میکنی. هیچ وقت کار رو با زندگیت قاطی نکن. عینهو ننه پیرزنها نصیحتت کردم ... نه؟ ولی واقعیته
اگه به کارت احتیاج داری ، اگه میخوای حالا حالاها کار کنی به هیچ عنوان اجازه نده کسی (حتی یه خانوم) وارد حریم خصوصیت بشه. اونوقته که باید فاتحه ی درست کار کردن رو بخونی عزیز دلم این حرفهای منو جدی بگیر. من این حرفها رو از روی باد هوا نمیزنم. 15 سال کار کردن کنار خانومها و آقایون این چیزا رو یادم داده. وقتی قاطی نشی، هر چی هم که پشتت یا پشت کسی حرف بزنن، نمی شنوی. پس راحت تری. سعی کن سرت فقط تو کار خودت باشه. اینجوری خیلی زود پیشرفت میکنی باور نمیکنی؟ از همین امروز امتحان کن. واسه خودت یه حریم قائل شو. نذار هیچ همکاری بهش نزدیک بشه. اینجوری اصلا یه ارج و قرب دیگه ای پیش همکارات پیدا میکنی.
منم به همکارم رو دادم خیلی باهاش صمیمی شدم بعد سر اینکه تو کار ازم توقع بیجا داشت باهاش دعوام شد الان یه ماهه با اینکه کارمون شدیدا باهم درگیره به جز موارد کاری اصلا باهم حرف نمیزنیم همش میگم کاش از اول باهاش صمیمی نمیشدم