2777
2789
عنوان

از ساده بودن خودم دلم گرفته.....

355 بازدید | 29 پست
الان هفت ساله ازدواج کردم ٧ساله ک با خانواده شوهرم تو ی ساختمون زندگی میکنم همیشه کوتاه اومدم ...همیشه هرچی گفتن سکوت کردم ...هیچوقت ازشون چیزه زیادی نخواستم .....اما الان ک میبینم جاری جدید ک قراره عروسشون بشه چ ایرادی ازشون میگیره حرصم درمیاد اونا هم همشو قبول میکنن ..خیلی اشتباه کردم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاماعروس اولیاتباه شدیم بخدا
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
واا بچه ١٤ ساله اصلا نمیدونه سیاست به کدوم س و ت نوشته میشششششششششه
من کیمیا جون جونى سابقم که ٢-٣ سال پیش عضو بودم اما نمى دونم چرا کاربریم دیگه مورد تایید نیست😟 اینم پروفایل قبلیم http://register.ninisite.com/Profile/View-163714.aspx
الیناجون هرچه متوقع ترباشی قابل احترام تری یه هفته اس خونه خواهرشوهرم مجلسه من دوشب رفتم مادرشوهرم کلی متلک بارم کردکه چراهرشب نمیای جاری نازنینم اصلانیومددیشب میگم چراایشون نیومدن مادرشوهرم گفت حتما کارداشته دیگه نتوسته بیادحتی پشت سرشم جرات نمیکنن درموردش حرف بزنن
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
رونیاازالان خودتواماده کن خواهر