2777
2789
عنوان

از ساده بودن خودم دلم گرفته.....

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست
الینا جان منم بیست سالگی ازدواج کروم اما الان فهمیدم خیلی زود برای ازدواج..خواهرم 28سالگی ازدواج کرد تاج سر همه است فقط به خاطر اینکهخودشو نادون نشون نمیده واقعا بیست بیست و یکسالگی سن کمیه واسه ازدواج تو چند سالگی ازدواج کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الیناجون به سن وسال نیست زنداداش من 15سالگی ازدواج کردیه سیاستی داره بیاوببین اوناازمهربونیت استفاده میکنن
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
در مورد بی سیاست بودنت الانم دیر نیست. همینجا تو نی نی سایت میتونی بخوای یادت بدن اما در مورد جاری... اگه از اون تعریف میکنن و از تو گله ناراحت نشو.. چون پیش اونم از تو تعریف میکنن و از اون گله.. این سیاست مادرشوهر و خواهرشوهر در برخورد با عروساست
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
سعی کن ازین به بعد آروم آروم یه کمی زبل بشی.. البته بی احترامی هرگز
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
خب.. نباید از اول کوتاه میومدی.. اما الانم دیر نشده.. خیلی مودبانه بگو مادر جون چرا من نباید برم به مامانم سر بزنم؟
عزیزم اولش اکثراهمینه توگذشت کن وندیده بگیرسعی کن جاریتودوس داشته باشی اونم مثل توتواون خونواده غریبه باهم خوب باشین وخوش بگذرونین به گذشته اصلافکرنکن
اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین
عزیزم هرچقدر خوب و مهربون باشی بیشتر خانواده شوهرت بهت احترام میذارن....کافیه یه با تو روشون وایستی میبینی که همشون باهات بد میشن..من با خانواده ی همسرم همیشه رفتارمو کنترل می کنم که خوب باشه اونا هم به من مهربونن ...ولی عروس اولشون یه دفعه موقع جشن عروسیش تو خرید گیر داده باید سرویس طلام اینطوری باشه و لباس عروسمو باید بخرین میلیونی باشه و این حرفا الان هیچ کس دوست نداره ببینتش ..موقعی که می فهمیم میخوان اونا بیان همه میرن بیرون که باهاشون رو در رو نشن...حتی پدر شوهرم هم تا حالا بهشون جواب سلام نداده و خوش آمد گویی هم نکرده...همیشه میگه کاشکی اصلا نیان نبینمش.....سرتو درد نیارم این رفتار خودته که باعث میشه بهت احترام بذارن باهاشون خوب باش تا خوب باشن باهات...
تمام آسمان من خلاصه در چشمان توستـ♥A♥