الینا جان منم بیست سالگی ازدواج کروم اما الان فهمیدم خیلی زود برای ازدواج..خواهرم 28سالگی ازدواج کرد تاج سر همه است فقط به خاطر اینکهخودشو نادون نشون نمیده واقعا بیست بیست و یکسالگی سن کمیه واسه ازدواج تو چند سالگی ازدواج کردی
در مورد بی سیاست بودنت الانم دیر نیست. همینجا تو نی نی سایت میتونی بخوای یادت بدن اما در مورد جاری... اگه از اون تعریف میکنن و از تو گله ناراحت نشو.. چون پیش اونم از تو تعریف میکنن و از اون گله.. این سیاست مادرشوهر و خواهرشوهر در برخورد با عروساست
تو ایران سختترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم»
عزیزم هرچقدر خوب و مهربون باشی بیشتر خانواده شوهرت بهت احترام میذارن....کافیه یه با تو روشون وایستی میبینی که همشون باهات بد میشن..من با خانواده ی همسرم همیشه رفتارمو کنترل می کنم که خوب باشه اونا هم به من مهربونن ...ولی عروس اولشون یه دفعه موقع جشن عروسیش تو خرید گیر داده باید سرویس طلام اینطوری باشه و لباس عروسمو باید بخرین میلیونی باشه و این حرفا الان هیچ کس دوست نداره ببینتش ..موقعی که می فهمیم میخوان اونا بیان همه میرن بیرون که باهاشون رو در رو نشن...حتی پدر شوهرم هم تا حالا بهشون جواب سلام نداده و خوش آمد گویی هم نکرده...همیشه میگه کاشکی اصلا نیان نبینمش.....سرتو درد نیارم این رفتار خودته که باعث میشه بهت احترام بذارن باهاشون خوب باش تا خوب باشن باهات...