fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11668 عنوان چرا من همش خواب های جنسی میبینم 129 بازدید | 8 پست حیوانات انسان و ...بخدا در طول روز اصلا فکرم سمت این چیزا نمیره تو گوشی هم چیزی نمیبینم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ دیروز | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11668 هورمونات دارن میزنن به خوابات نزدیک پریود اینجوری میشم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11668 نیاز فوری ب شوعر دوست دارم ازدواج کنم ولی نه تا این حد میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9301 هورمونات به هم ریختن یه کم و تخمک گذاریت زیاد بوده این ماه سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11668 هورمونات به هم ریختن یه کم و تخمک گذاریت زیاد بوده این ماه ببخشید من سواد این چیزا رو اصلا ندارم تخمک گذاری زیاد باشه خوبه یا بد؟ میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9301 ببخشید من سواد این چیزا رو اصلا ندارم تخمک گذاری زیاد باشه خوبه یا بد؟ خب یه وقتایی بیشتره اون واسه بارداری لازمه هرچی بیشتر باشه بهتره سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11668 خب یه وقتایی بیشتره اون واسه بارداری لازمه هرچی بیشتر باشه بهتره آها مرسی عزیزم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️