2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متوجه نشدم گلم سوالتو

میدونی عزیزم میخوام ببینم دورم چند روزست؟۲۸یا ۲۷ نمیدونم دقیقا اخه 

برای تعیین روز تخمک گذاریم میخوام بدونم .ولی روز اول پریودم نمیدونم چه روزی میشه که حساب کنم.

اون روزی که لک شدم یا روز بعدش که شروع میشه .اخه رپز اپل اصلا پریود نیس فقط در حد یه لکه قهوه ای

عزیزم پریودت اگر ۷ روزه هست از همون روز لک بینی شروعه تا ۷ روز بعدش . وقتی خون میاد دیگ پریوده ب احت ...

من پریودم ۳ یا چهر روزست .و روز اولش هیچی نیس یه لکه کوچیک قهوه ای دیگه تا فرداش که خونریزی شروع میشه دو رپز ادامه داره 

من پریودم ۳ یا چهر روزست .و روز اولش هیچی نیس یه لکه کوچیک قهوه ای دیگه تا فرداش که خونریزی شروع میش ...

همون روز اول حساب میشه ک لک میبینی

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
واایییی یعنی امکان داره اخه یه هفته پیش بتام منفی شد؟

مبارکه عزیزم از ته دلت برا منم دعا کن این ماه بی بی چکم مثبت سه سه ساله اقدام 

ببخشید میشه بگی علائمت چیا بود 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

مبارکت باشه گلم ان شالله که بارداری وبچه سالم به دنیابیاری.طبیعی باردارشدی یابادارو؟؟؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

خانماتوروخدا جوابمو بدین کیابهشون گفتن تنبلی تخمدان دارن وباردارشدن؟؟؟؟؟؟؟؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..