2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوستان

من علائم بارداری رو دارم ولی چهار روز پیش تست بتا دادم منفی شد

دیروز لکع بینی داشتم ولی هنوز پریود نشدم به نظرتون باردارم؟؟؟؟؟

خیلی استرس دارم اگه ممکنه راهنمایی کنین☹😓

سلام دوستان من علائم بارداری رو دارم ولی چهار روز پیش تست بتا دادم منفی شد دیروز لکع بینی داشتم ول ...

سلام عزیزم چن روزه عقب انداختی؟بهتره بری دکتر ممکنه تازه بارداربشی و بتای خون نشون نده

سلام عزیزم چن روزه عقب انداختی؟بهتره بری دکتر ممکنه تازه بارداربشی و بتای خون نشون نده

بتات چند بود شاید اولشه نشون نداده .چون بی بی چکت مثبته .لقاحت دیرتربوده حتما.فردا بازم بی بی بزن اگه پررنگتر شد بذار هفته بعد دوبار از بده

سلام عزیزم چطوری؟

من اون دفعه پری شدم متاسفانه ولی این ماه یک هفته تاخیر دارم

اما امروز یه چیزی شده دارم سکته میکنم از ترس😭😭

دیروز تست گذاشتم مثبت شد ولی امروز لکه دیدم خیلی میترسم

چیکار کنم؟؟؟؟؟😭😭😭😭

سلام عزیزم چطوری؟ من اون دفعه پری شدم متاسفانه ولی این ماه یک هفته تاخیر دارم اما امروز یه چیزی شد ...

سلام عزیزدلم مرسی شاید تازه باردار شدی گلم برو دکتر برات شیاف و قرص میده مبارکه ک مامان شدی😍