2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکه عزیزم از ته دلت برا منم دعا کن این ماه بی بی چکم مثبت سه سه ساله اقدام  ببخشید میشه بگی ...

حس و حالتو کامل درک میکنم گلم ایشالا به حق خانوم فاطمه ی زهرا این ماه دامنت سبز شه یه نی نی خوشگل بیاری والا باز باورم نمیشه میگم شاید کاذبه رفتم ازمایش دادم تا ببینم راسته یانه

یه هفته مونده ب پریود درد لگن و کمر داشتم بعد اون حس پریودی و درد شکم داشتم جوری ک حس میکردم واقعا پریود شدم اما خبری نبود و جاش ترشح داشتم یکمم تهوع داشتم 

مبارکت باشه گلم ان شالله که بارداری وبچه سالم به دنیابیاری.طبیعی باردارشدی یابادارو؟؟؟

فدات عزیزم خداکنه واقعا حامله باشم اره طبیعی باردار شدم اگ باردارباشم البته😁

من داشتم اگ ازمایشمم مثبت شه معلوم میشه با تنبلی ام میشه باردار شد

ان شالله که مثبته فدات.امپول زدی؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
نه قراره امروز برم دکتر اگ حامله نباشم بزنم

من ماه پیش زدم ولی یکی دوباربیشتررابطه نداشتم چون زخم داشتم.دیگه پریودشدم.امپولا خیلی گرونن

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
هم گرونن هم به من ضرر میکنه افتضاح🤦🏻‍♀️

فدا سرت ارزشش داره اگه صدتا بی بی م بزنی تا مثبت بسه

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
سلام من امروز تست بارداری زدم مارک لاوین رز بعد از ۴ دقیقه یه هاله ی پخش شده دیدم تو قسمت t، ولی ا ...

نه گلم بی بی چک خراب بوده دوباره تست کن برامن مثبت کامل شد ازمایشم منفی بود!