2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بلد نیستم ⁦☹️

⁩ببخشید گلم میخواستم بدونم برای تعیین روز تخمک گذاری 

شروعش همون روزی که برای اولین بار لک شدی یا نه روز بعدش که شرو میشه ؟! اخه همیشه برای من روز اول یه لک کوچیکه از روز دوم شروع میشه ولی نمیدونم کدوم روزو در نظر بگیرم برای شروعش ؟ روز لکه بینیم یا پریود؟

اره گلم  مبارکه انشالله سالم وسلامت بیاد بغلت دعا کن منم فردا میخوام بزنم🤩🤩🤩

وایییییی هنوز باورم نمیشه اخه بتام منفی بود یه هفته پیش!!!ایشالا ک مثبته میشه واست

منم بلد نیستم ⁦☹️ ⁩ببخشید گلم میخواستم بدونم برای تعیین روز تخمک گذاری  شروعش همون روزی که بر ...

عزیزم پریودت اگر ۷ روزه هست از همون روز لک بینی شروعه تا ۷ روز بعدش . وقتی خون میاد دیگ پریوده ب احتمال زیاد .منم روز اول خون قائدگیم خیلی کمه روز دوم و سوم زیاد روز ۴ معمولی ۵ و ۶ و ۷ دیگ رو ب اتمام

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
بیشتر ببینید