zahrakarami مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 233 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 56 پست @کیانا۹۹ سلام بیاین توروخدا ببینین این مثبته یانه؟؟؟باورمم نمیشهههه 1399/05/04 | 10:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal_khanoomam عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5 نه گلم بی بی چک خراب بوده دوباره تست کن برامن مثبت کامل شد ازمایشم منفی بود! نیم ساعت پیش دوباره تست زدم، خط t خیلی کمرنگ بود بازالان ک رفتم دیدم دیگه مشخص نیست:(
zahrakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 233 نیم ساعت پیش دوباره تست زدم، خط t خیلی کمرنگ بود باز الان ک رفتم دیدم دیگه مشخص نیست:( احتمالا بارداری عزیزم بزار ۳روزاینا بگذره دوباره تست بزن
asal_khanoomam عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5 احتمالا بارداری عزیزم بزار ۳روزاینا بگذره دوباره تست بزن وای انشاالله😍خییییلی مرسی فداتشم❤❤❤
sogoli1087 عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 239 منم اقدام کردم برای بارداری....هنوزتست ندادم منتظرم دوسه روزازموعد پریودم بگذره...ولی به شدت بی اشتهام ....بنظرتون میتونه یکی ازنشونه هاش باشه؟
zahrakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 233 منم اقدام کردم برای بارداری....هنوزتست ندادم منتظرم دوسه روزازموعد پریودم بگذره...ولی به شدت بی اشته ... انشالا ک هستی ولی گلم به نشونه ها فکرنکن
asal_khanoomam عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5 سلام دوستانمن علائم بارداری رو دارم ولی چهار روز پیش تست بتا دادم منفی شددیروز لکع بینی داشتم ولی هنوز پریود نشدم به نظرتون باردارم؟؟؟؟؟خیلی استرس دارم اگه ممکنه راهنمایی کنین☹😓
zahrakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 233 سلام دوستان من علائم بارداری رو دارم ولی چهار روز پیش تست بتا دادم منفی شد دیروز لکع بینی داشتم ول ... سلام عزیزم چن روزه عقب انداختی؟بهتره بری دکتر ممکنه تازه بارداربشی و بتای خون نشون نده
mariya14001 عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 916 سلام عزیزم چن روزه عقب انداختی؟بهتره بری دکتر ممکنه تازه بارداربشی و بتای خون نشون نده بتات چند بود شاید اولشه نشون نداده .چون بی بی چکت مثبته .لقاحت دیرتربوده حتما.فردا بازم بی بی بزن اگه پررنگتر شد بذار هفته بعد دوبار از بده
asal_khanoomam عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5 سلام عزیزم چن روزه عقب انداختی؟بهتره بری دکتر ممکنه تازه بارداربشی و بتای خون نشون نده سلام عزیزم چطوری؟من اون دفعه پری شدم متاسفانه ولی این ماه یک هفته تاخیر دارماما امروز یه چیزی شده دارم سکته میکنم از ترس😭😭دیروز تست گذاشتم مثبت شد ولی امروز لکه دیدم خیلی میترسمچیکار کنم؟؟؟؟؟😭😭😭😭
zahrakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 233 سلام عزیزم چطوری؟ من اون دفعه پری شدم متاسفانه ولی این ماه یک هفته تاخیر دارم اما امروز یه چیزی شد ... سلام عزیزدلم مرسی شاید تازه باردار شدی گلم برو دکتر برات شیاف و قرص میده مبارکه ک مامان شدی😍
zahrakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 233 مثبته دیگه گلم نه عزیزم من پریود شدم این ماهم عقب انداختم ولی بی بی چکم منفی بود😔😔😔