2777
2789
عنوان

عجیب ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 83 پست
وای نگو.    خب   بگو.  نه نه. نگو.  من استاد الویه ام تو فامیل. اگه چ ...

بالاخره بگه یا نگه بنده خدا😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبترین و البته ترسناکترین این بود که یه کاربری از رابطه زناشوییشون فیلم میگرفتن و اونو تو یه فلش ر ...

😐در نهایت پیدا شد؟

یا خود خداااا🤦🏻‍♀️این چه کاریه اخه

ملت دیگه از بیکاری دارن چوب میکنن تو چش خودشون

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
عجیبترین و البته ترسناکترین این بود که یه کاربری از رابطه زناشوییشون فیلم میگرفتن و اونو تو یه فلش ر ...

واااااای😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😨😨😨😨😨😨😨

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
میگفتن بخوری حامله میشی من بعد چن ماه اقدام ک بچه دار نمیشدم الکی از نی نی سایت درست کردم همون ماه ه ...

چه جوری درست میشه؟دستور شو میگی 🌹

خانمه به اونجاش الویه میماله بعد شوهرش با نون لواش میاد و از الویه هاش لقمه میزنه و میخوره. تو نت بز ...

😑😑عووووووووووووووق

دیگه ملت دارن کم کم آمار (آنچه دیشب در در عملیات گذشت )شون هم میذارن😑تو سایت....

خانمه به اونجاش الویه میماله بعد شوهرش با نون لواش میاد و از الویه هاش لقمه میزنه و میخوره. تو نت بز ...

خاااااک بر سرش. خودش و شوهرش.   اه ه ه ه ه😷😷😷😷😷😵😵😵😵😵😵

چ کاریه آخه 

چرا دیگه تعریف کرده 

😒😒😒😒

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
😐در نهایت پیدا شد؟ یا خود خداااا🤦🏻‍♀️این چه کاریه اخه ملت دیگه از بیکاری دارن چوب میکنن تو چش خ ...

واقعا