2777
2789
عنوان

عجیب ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 83 پست
بله دیگه سال ۲۰۲۰ دیگه همه باید به عقاید خودشون و دیگران احترام بزارن ولی من گفتم این نکته رو در اهل ...

عزیزم نگفتن همه گفتن دوستشون از طرفی همسایه ما هم سر دیگ نذریش همین کار رو میکرد اهل تسنن بود 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگفتن همه گفتن دوستشون از طرفی همسایه ما هم سر دیگ نذریش همین کار رو میکرد اهل تسنن بود 

باشه گلم میشه بحث همینجا تموم بشه😊🌹

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خوب ینی چی؟

یعنی توهینی نکرد فقط چیزی رو که دیده بود گفت

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
چرا فکر میکنی بحث میکنم؟ من خیلی آروم گفتم این حرف اشتباهه تامام

باشه قبول دیگه کش ندید 😐🌹

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

ی دختره بانامزدش ک هنوز عقدم نکرده بودن دعوا میکرد میگف جونور برام لپ تاپ22ملیونی بخر نمیخری برو بمیر خودم سفارش میدم تو پولشو بده ریختمو نبین تو هیچکارنمبکنی برام

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
ی دختره بانامزدش ک هنوز عقدم نکرده بودن دعوا میکرد میگف جونور برام لپ تاپ22ملیونی بخر نمیخری برو بمی ...

😑وا بسم الله

بفهمی دیگه الویه با نون لواش نمیخوری

حالا تو بگو واسه منم سوال شد😂

بفهمی دیگه الویه با نون لواش نمیخوری

وای نگو. 

خب   بگو. 

نه نه. نگو.  من استاد الویه ام تو فامیل. اگه چیز بدی باشه دیگه ممنوع  می کنم خوردنش را 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
حلوا میتی

بلیییی😐چی هست؟چه جوری درست میشه؟