2777
2789
عنوان

عجیب ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 83 پست
نمدونم.  چند روزه. همش. تو ذهنمه   اینو. یه کاربر دیگه تعریف کرد ن فت کجا. وچجوری

اره یکی دیگه هم گفت شوهرم تعریف میکرد قبلا خون رو تو اب جوش میپختن ومزه جیگر میدا د

من هنگ کردم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
از این برچسپا به اهل تسنن نزنین لطفا...مگه خون آشامن

باشه عزیزم منتظر حمله بودم گفتم بعضی اگه متنو خوب خونده باشی .

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این برچسپا به اهل تسنن نزنین لطفا...مگه خون آشامن

قبل از اینکه بگه اهل تسنن هستن یکی گفت خون اشام

بعدش میگه دوست خودم که اهل تسنن بود این کار رو میکردن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من اهل تسننم ولی اینو هیچ جا نه شنیدم نه دیدم پس فقط یه چرت و پرت بوده شنیدی

نمی‌دونم دوستم می‌گفت ما خون رو دور نمیریزیم دبیرستان بودم می‌گفت 

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
اره یکی دیگه هم گفت شوهرم تعریف میکرد قبلا خون رو تو اب جوش میپختن ومزه جیگر میدا د من هنگ کردم

واااااااای.  

خدااااا

دیگه. مردم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
همین که درجا جواب میدی و از دینت وعقایدت دفاع میکنی.

بله دیگه سال ۲۰۲۰ دیگه همه باید به عقاید خودشون و دیگران احترام بزارن ولی من گفتم این نکته رو در اهل تسنن ندیدم پس لطفا شایعه پراکنی نکنین که تسنن خون میخورن

بله دیگه سال ۲۰۲۰ دیگه همه باید به عقاید خودشون و دیگران احترام بزارن ولی من گفتم این نکته رو در اهل ...

دعوا نکن دوست عزیز تمام آدم ها برابر هستن و باید با هر دین و عقایدی به هم احترام میذارن

ایشون هم چیز خاصی نگفتن گفتم شنیدن یعضی از این افراد اینجوری هستن ناراحت نشو❤

شما هم حق داری از دین و عقایدت دفاع کنی ولی  لطفا این بحث و تموم کن😊🌹

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤