2777
2789
عنوان

عجیب ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 83 پست
باشه عزیزم منتظر حمله بودم گفتم بعضی اگه متنو خوب خونده باشی .

من خودم تسنن نیستم ولی اون موقع ها شاید ۱۲سال یا۱۵سال پیش یه دوست صمیمی خانوادگی داشتیم شیعه هم بود مال گچساران بودن خیلی کارای عجیب میکرد مثلاهمین قضیه خون جیگر من به چشم دیدم انجام میداد یا که پشه تواب له میکرد میداد بچه هاش بخورن برای اینکه مریض نشن و خیلی کارای عجیب دیگه

if you can't be kind,be quiet😏
یادم نیس عزیزم مقداراشو خرما بود و زنجبیل و دارچین و فلفل و ی سری از اینجوری ادویه ها من درست کردم ب ...

میسی

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی شوهرش تصادف کرده بود گوشیش دستش بود گزارش لحظه به لحظه میداد مبگفت الان تو راه بیمارستانبم الان ...

معمولا کسی راجع به چیزی زیاد توضیح میده داره دروغ میگه

چرت و پرت گفته اگر واقعی بود اون موقه اینحا نبود 

توی پذیرش باشی بعد با گوشی ور بری؟اونم تو اون حال؟

چی فرض کردن ملت و؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
😐وا خب مگه چیه کیف چرم گرونه خب منم یه کیف مامانم واسم کادو گرفت از السی واکی کی شو ۶۸۰ تومن اینطور ...

اره میگفتن کجا کیف ۳۰۰ تومنه ؟؟؟نهایتا ۶۰. تومن

یکیم اومد گفت من با ۳۰۰ تومن ۱۰تاکیف ۳۰ تومنی از دستفروش میخرم بیشتر از برند هم کیفیت و دوام داره 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
من خودم تسنن نیستم ولی اون موقع ها شاید ۱۲سال یا۱۵سال پیش یه دوست صمیمی خانوادگی داشتیم شیعه هم بود ...

پشه رو منم دیدم مخصوصا تو آفریقا خیلی این کار و میکنن 

قشنگ بعضیا سرخ میکنن و میخورن یا همینجوری له شده به قول شما

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اره میگفتن کجا کیف ۳۰۰ تومنه ؟؟؟نهایتا ۶۰. تومن یکیم اومد گفت من با ۳۰۰ تومن ۱۰تاکیف ۳۰ تومنی از ...

میگفتی حالا ما از دست فروش نمیخریم خار داره؟بعدم میگفتی خودت داری میگی دست فرووووش 

اون کحا مغازه کجا😑ملت اصلا....

ولش کن بابا 

نادان و از هر طرف بخونی نادان است

جالبه ک بچشم همیشه سال سالم بود واقعا مریض نمیشدن

خاصیت فراوانی داره اشکالی نداره ولی تو شرع و باید نگاه کرد اول اگر مشکلی نباشه میگن خیلی هم خوبه تو خیلی کشور ها خورده میشه اتفاقا

من اهل تسننم ولی اینو هیچ جا نه شنیدم نه دیدم پس فقط یه چرت و پرت بوده شنیدی

والا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞