2777
2789
عنوان

عجیب ترین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 83 پست
یکی میگفت دوسپسرم متهصص جراحی زیباییه ماهی ۷۰ ملیون پور توجیبی بهم‌میده تازه میگه چه کم خرجی  

😨😨😨😨😨😨

من برم سرمو بزارم یه گوشه بمییییییرم.....

کو اون شهاب سنگ وامونده که دیروز قرار بود بخوره فرق سرمون😭😭😭😭😭

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خاااااک بر سرش. خودش و شوهرش.   اه ه ه ه ه😷😷😷😷😷😵😵😵😵😵😵   چ کاریه آخه  &nb ...

خواسته بگه ماهم خاک برسری بلدیم😑😂حالم به هم خورد خدایی این دیگه چه وضعشه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار عکس خریدامو گذاشتم کیف و کفش از ۲۰۰ الی ۳۵۰ تومن...

بعد میگفتن عمرا ۳۰۰ بدیم‌کیف نهایتا ۴۰ تومنی میخریم 

اصلا کیف ۳۰۰ی نداررم 

بعد حالبن همون ادما دو تاپیکای درامد میگن ماهی ۱۰ ملیون درامد داریم جدا از شوهرمون ...اصلا نمیتونم درک‌کنم چقدر راحت دروغ میگن 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
😨😨😨😨😨😨 من برم سرمو بزارم یه گوشه بمییییییرم..... کو اون شهاب سنگ وامونده که دیروز قرار بود ب ...

متاسفانه شهاب سنگه ردشد و تا 4 ملیوون سال دیگه ماری باهامون نداره 

والا هرچی میخاید تعریف کنید ولی از نظرمن عجیبترین این توهیناییه که تو تاپیکا بهم میکنن چنان بهم میپرن انگار طرف کسی ازشونا کشته واقعا عجیبه برای آدمایی که حداقل هیجده سالا دارن 

یکی میگفت دوسپسرم متهصص جراحی زیباییه ماهی ۷۰ ملیون پور توجیبی بهم‌میده تازه میگه چه کم خرجی  

😐دروغ که حناق نیست 😑میگفتی اره همچین ادمی هم اومده رل تو شده ماهم خر عر عر

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

تاپیک های حس ششم 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
میگفتن بخوری حامله میشی من بعد چن ماه اقدام ک بچه دار نمیشدم الکی از نی نی سایت درست کردم همون ماه ه ...

واقعا    دستورش چی بود 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
من یبار عکس خریدامو گذاشتم کیف و کفش از ۲۰۰ الی ۳۵۰ تومن... بعد میگفتن عمرا ۳۰۰ بدیم‌کیف نهایتا ۴۰ ...

😐وا خب مگه چیه کیف چرم گرونه خب منم یه کیف مامانم واسم کادو گرفت از السی واکی کی شو ۶۸۰ تومن اینطورا چرم گرون شده چیز عجیبی نیست اونم مخصوووصا با قیمت های الان🤦🏻‍♀️بعدم آدم خب هر چقدر هم بد بخت و ندار باشه بازم یه دفه دلش میخواد یه حالی به خودش بده یه چیز گرونی هم بخره اینا که عجیب نیست

جدی میگی؟

خواسته بگه ماهم خاک برسری بلدیم😑😂حالم به هم خورد خدایی این دیگه چه وضعشه

👌👌👌👌👌👌👌👌😀😀😀😀😀😀😀😀

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
والا هرچی میخاید تعریف کنید ولی از نظرمن عجیبترین این توهیناییه که تو تاپیکا بهم میکنن چنان بهم میپر ...

بزنید به افتخار دوستموووون❤آفرین دمت گرم خیلی کارشون زشته واقعا من تازه به یکی شک کردم که دروغ میگه باز بهش تو هین نکردم ولی بعضیا واقعا....

یکی دوتا تاپیک قبل من و بخون ببین چیا بهم گفتن ققط🤦🏻‍♀️همونی که قبل متخصص زنان هستش

یکی شوهرش تصادف کرده بود گوشیش دستش بود گزارش لحظه به لحظه میداد مبگفت الان تو راه بیمارستانبم الان گریه میکنم الان پذیرشیم الان اتاق عملیم فلان بیسار هیلی رو‌ مخ بود