2821
2789
عنوان

عجیب ترین

788 بازدید | 83 پست

عجیب ترین یا خنده دار ترسناک و در کل جالب ترین تاپیک یا حرفی که تو سایت دیدین چی بوده؟

اگر لینک دارین لینک بدین اگر نه تعریف کنید😁

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

عجیبب ترینش   یکی گفته بود خون گوسفند قربونی راسرخ می کنن میخورن 😤😤😤😤😷😷😷😷😷

و تاپیکهای حس ششم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجیبب ترینش   یکی گفته بود خون گوسفند قربونی راسرخ می کنن میخورن 😤😤😤😤😷😷😷😷😷   و ت ...

خون و چه جوری سرخ میکنن😐؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خون و چه جوری سرخ میکنن😐؟

نمدونم.  چند روزه. همش. تو ذهنمه 

اینو. یه کاربر دیگه تعریف کرد ن

فت کجا. وچجوری

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

آدم یاد خون آشام میوفته😐😂این چه کاریه آخه

عجیبب ترینش   یکی گفته بود خون گوسفند قربونی راسرخ می کنن میخورن 😤😤😤😤😷😷😷😷😷   و ت ...

اونا شیعه نیستن ی دین دیگه دارن 

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
اونا شیعه نیستن ی دین دیگه دارن 

فکر کنم بعضی از اهل تسنن ها باشن آخه منم ی دوست داشتم خون گوسفند رو قاطی گوشت آبگوشت میکردن

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
واقعا؟??؟

آره دوست منم اینطور بود خون رو قاطی گوشت آبگوشت میکردن 

واقعا برای من هم جای تعجب داشت

تازه خونش حرام هم هست

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792