👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
راهشو پیدا کردی و خواستی بری منم توی یکی از چمدونات بذار ببر🥰🤗
دوستان بیاید کلمه بذار رو درست بنویسیم به این فکر کنید اگه خواستین یه جایی فرم پر کنین یا به شخص مهمی پیام بدین اونوقت بزار بنویسین مطمئنا طرف مقابل دیگه اهمیتی قائل نمیشه.ممنون گل ها😘درستش بذار هست چیزی رو در جایی بذاری!یا بذاری کسی کاری کنه(اجازه دادن)
پناهندگى تنها گزينه ايي كه به ذهنم ميرسه اما راهو چاهشو اصلا اصلا بلد نيستم
به راننده تاكسى بگم:سلام خسته نباشيد حرم لطفا در بابل جواد😍به نزديكاى حرم كه ميرسيم بزور موهامو ميدم تو و چادر رو از كيفم در ميارم آماده ميكنم از تاكسى پياده ميشم و سعى ميكنم هرطور شده با نابلدى تموم موهامو بكنم تو و خودمو با چادر بپوشم ميرم جلوتر از در نون رضوى رد ميشم و به خودم وعده خوراكياشو ميدم،ميرسم حرم از ايست رد ميشم و وارد بهشششششششت روى زمين ميشم جايي كه هوا هميشه مطلوبه نه سرده نه گرمه بو حرم بو حاجت روايي بو عشق دورتادورمه دست ميكشم به در و ديوارش بوش ميكنم حسش ميكنم غرق شاديم خودمو بين مردم ميپيچونم با اينكه هيچ وقت دستم به ضريح نرسيده اما از همون دورادور سلام ميكنم و با امام مهربونم حرف ميزنم اين لحظه هاى پر از آرامش هزار بار تقديم به هممون😍😍😍واى واى بعد حرم ميدونى چي ميچسبه؟ ميدون ١٠ دى برى سوسيس بندرى و پيراشكى بزنى بر بدن😂😍التماس دعا
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙