2777
2789
عنوان

علائم طلسم من

14228 بازدید | 34 پست

سلام دوستای گلم من میخوام  راجع ب طلسم خودم حرف بزنم و راهنمایی بخوام و ادرس دعا نویسه خوب و قیمت مناسب تو مشهد.لطفا هرکس میتونه کمکم کنه دعاتون میکنم ومطمئن باشین دعام گیراس درحق خیلیا دعام گرفته. لطفا کمکم کنین

تعجب نکنید کل اینا راسته و لطفا اگه میترسین نیاین خواهر ای گلم 

من چون واقعا گیرکردم و راهی ندارم مجبورم 

ممنون تون میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا نویسی کلا تو اسلام منع شده هااا

داستان زندگی منو بخون از دعا و جلدو گفتم

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

توضیح اولی ک باید بگم من ادمیم ک ب هیچ عنوان اعتقاد نداشتم وهمیشه مسخره میکردم و...پس لطفا نیاین بگین خرافاته قران بخون  دهنتو اروم کن.تومستعدبودی و فکروخیاله وازاین حرفا من این دوران و گذروندم والان خیلی وقتشه تواین وضعیتم ،من خودم ب همه مشاوره میدم تو همه موضوعات وهرکس توهرچی گیر میکنه سراغ من میاد ولی الان واقعا خودم گیرم

و الان فقط چندنمونشو میگم با اینکه خیلی علائم دارم ولی نمیگم تاکسی خدای نکرده نترسه یا اتفاق بدتری واسم نیفته

توضیح اولی ک باید بگم من ادمیم ک ب هیچ عنوان اعتقاد نداشتم وهمیشه مسخره میکردم و...پس لطفا نیاین بگی ...

من نگفتم خرافاته

هست اتفاقا تو قرانم هست ولی منع شده 

چون ایمان رو از ادم میگیره

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
خب برا خودت دعا کن! رفتن پیش اینجور ادما حرومه و کسی که واجبات اولیه رو انجام بده اگه طلسمم بشه سریع ...

توضیحاتودادم عزیز پس لطفا خواهشن اینه بذارین حرف بزنم تا ایشاالله مشکلم حل شه شاید کسی تجربه ای داشت

کجاس داستانت

بزن رو اسمم تایپیکا میاد عنوانش اینه ک 

اونایی ک تو حسرت بابا هستن بخونن

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
خب برا خودت دعا کن! رفتن پیش اینجور ادما حرومه و کسی که واجبات اولیه رو انجام بده اگه طلسمم بشه سریع ...

اصلا باطل نمیشه بیا بخون

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4729802&slug=اونایی-ک-حسرت-بابا-تو-دلشونه-بخونن&postId=147075465

کجاس داستانت

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4729802&slug=اونایی-ک-حسرت-بابا-تو-دلشونه-بخونن&postId=147075465

خب  ب امید اینکه یکی کمکم کنه شروع میکنم

اول اینکه من از بچگی تا همین یک سال وخورده ای پیش ادم شجاعی بودم دوتا اینجوری نشدم اصن نمیترسیدم وسمت این چیزانمیرفتم

اول اینکه خیلی بیخواب و بی غذا شدم منی ک با اب چاق میشم الان ب شدت وزنم پایین تا میام یکم چاق شم دوباره دوبرابر ضعیف میشم و حتی هی مریضم عفونت و کلیه و مثانه و... من ادم سالمیم و حتی ی مریضی کوچیکم میگرفتم دکترنمیرفتم و خوب میشدم چون قویم

من از بچگی کارمیکردم  از۱۲،۱۳سالگی ودخترم الان خیلی وقته سرکار نرفتم و زیرقرضم منی که هیچوقت زیرقرضم نبودم و حتی ده تومن یکی میخواست اذیت بودم.الان وندملیون شده و همه چون قبولم دارن گفتن تو اصن نده ولی ب شدت اذیتم.

نا ارومم عصبیم اضطراب دارم  کلا تو یه اتاقم بیشتر و درنمیام و اکثرا برق خاموشه 

شبا تو خواب میترسم اینکه دست وپام و بدنم و نمیتونم تکون بدم ی نمونه کوچیکشه ک بهش اصطلاحا میگن بختک.مثلا شده تا صبح ۱۵باریابیشتر ترسیدم  اذیت شدم کابوس دیدم گریه کردم اه وناله کردم و یا خیلی چیزا

اینکه بفکرش افتادم ازدریشب شروع شد

چون خیلی علائم دارم و جدی نمی گرفتم

پریشب با دوستم رو پشت بوم بودیم صدای مث صدای مردشنیدم رفتم نگا کردم هیچی نبود دوستمم نشنید یکم گذشت از دوستم ی جمله شنیدم درحد۴کلمه و دعوامون شد رفت خودشون دعوای بدی

بعد ک حرف زدیم قسم همه چی خورد ک من نگفتم. و...منم قسم ب هروی میپرستم وجوه مامانم و...اینارو خوردم ک شنیدم اگه ی درصدشک داشتم نمیگفتم من طلسم شدم لنگاردوستم ک اومد جام خوابید این اتفاق ب عمد افتاد ک من تنها بخوابم

اینم بگم خیلی بیخوابم گاهی اوقات خیلی خواب الودمیشم ک هم بخوابم میترسم پشت سرهم 

مثلا قبلا فقط بختک بود ب مرور صداهای ک می شنیدم اضافه شد و بعد مثلا بابام و میدیم بالا سرم وایساده گاهی مامانم ک وایسادن میبینم میترسم ولی بیدارم نمیکنن چندبار دیدم بابام مثلا روشکمم سرسو گذاشته و برعکس من خوابیده ولی بیدارم نمیکنه

و خواب حیوانات و کابوس و کلا چیزای بد

تو دستم ظرفامیشکنه مثلا ایوانا یا الکی ازدستم میگفتن.موندم چرا باید هی الکی الکی بشکنن تودستم بدون هیچی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز