2821
2789
عنوان

مادرشوهر

629 بازدید | 71 پست

سلام دوستان من چندساله ازدواج کردم یبارم قبلا این تاپیکو گذاشتم اما فقط بدوبیراه تحویلم دادن اما راه حل میخام 

مادرشوهرم بیوه اس و سه تا دختر داره و یه پسر که شوهر منه 

کل هفته دوروز دوروز خونه ی دخترهاش میمونه و دخترهاش تو خونه همه کارن شوهراشون حق اعتراض ندارن ولی من دوست ندارم و اصلا راحت نیستم که بیاد بمونه میگم بیاد ناهار یاشام و بره شبو نمونه  از طرفی پسرکوچیکمم هربار هرکی میاد میگه بمون بمون و دوسالشه حالیش نیس که باهاش حرف بزنم اونم از خدا خاستس 

دست کم هر روز یبار با شوهرم سراین موضوع بحث داریم شوهرم میگه همش بمن زنگ میزنه میگه من خونه ی داماد میمونم خونه ی پسرم نه .

بنظرتون چیکار کنم شوهرم قبول داره راحت نیستم اما میگه مادرم دائم ب روم میزنه و تیکه میندازه  چندبارهم اومده من واقعا انقد بشین پاشو کردم خسته شدم اصلا عادتمه همش رو کاناپه دراز بکشم میاد راحت نیستم و لباس راحتم نمیشه پوشید راه حل بدید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر به این فکر کن خودت پسر داری و قراره مادر شوهر شی ببین چی دوست داری برا اونم دوست بدار

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز