2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 71 پست
اخه جالب اینجاس شوهر من خودش اصلا دوست نداره کسی شب بمونه فقط مادرشو میگه بیاد

چون با مادرش راحته....ارزش داره انقدر اوقات تلخی کنی واسه یه شب موندن...دنیا خیلی کوچیکه گلم و زمان زودگذر

....پس بذاربا شیرینی بگذره❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خستش نمیشه همش وسیله هاش زیر بغلشه این خونه اون خونه؟     من یه خونه مادر بزرگم رفتم برگش ...

خسته ی چی کیف میکنه خرجم نمیکنه اصلا 

و ما هربار بریم اصلا تعارف نمیکنه که بمونید من باردار بودم حالم بد شد منو نگه نداشت پاشیدیم اومدیم خونه

خسته ی چی کیف میکنه خرجم نمیکنه اصلا  و ما هربار بریم اصلا تعارف نمیکنه که بمونید من باردار بو ...

یه هفته در میون بگو بیاد دو سه روز ازش پذیرایی کن

هفته ی بعدش پاشین برین دو سه روز بمونین خونش  

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
خونه داره از ماهم خونش بزرگتر و بهتر و اینکه خونه ی ما خیییلی کوچیکه و همه تو پذیرایی میخابیم 

داری زیادی به خودت سخت میگیری ...راحت باش بابا😁

وقتی هر هفته میاد ... اون دیگه مهمون نیست جزئی از خونوادست ...

نمیخواد مهمون داری کنی و زیاد دولا و راست بشی 

منم مادر بزرگم الان ده ساله هر هفته میاد دو سه روز میمونه 

زن خوبی هم نیست که بگم عاشقشیم ولی چی میشه کرد؟؟

اونم مادره برای پدرم نمیتونه که سراغشو نگیره و تحویلش نگیره و دعوتش نکنه به خونش ...

خلاصه که شبا هم تو اتاق مامان بابام پیششون میخوابه😄

عزیزم سخته ولی باید تحمل کنی به خودت سخت نگیر به این فکر کن که بدتر از اینم وجود داره باز خداروشکر ک ...

یک روز که راضیم اون دوس داره نگهش داری ‌و بهترین چیزا جلوش بزاری

اگه مادرشوهرت خانوم خوبیه وبه هیچ کاریت دخالت نمیکنه پس بزاربیاد بمونه اشکال نداره مگه چی میشه اخه ،شماهم پسرداری فردا روزی مادرشوهرمیشی دوست داری عروست همچین حسی داشته باشه بهت؟؟

داری زیادی به خودت سخت میگیری ...راحت باش بابا😁 وقتی هر هفته میاد ... اون دیگه مهمون نیست جزئی از ...

گفتنش راحته آخه این جوونه پیر نیس که بگم زیاد کار بکارش نداریم ماشالا  ب همه چیز کار داره و از کوچکترین چیزی ناراحت میشه و اصلا مشکل اصلیمم اینه چون زود ناراحت میشه 

یعنیاگه زن مادرشو بیاره همش پیشش بمونه مرده هیچی نمیگه؟ب خدا اگه بزاره بمونه

دقیقاا بخدا شوهر من قیافه میگیره تابحال یک روزم مادرمو نگه نداشتم اما مادرشوهرم تاحالا ده بارو مونده