2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 71 پست
نباید یکی باشن منطقی هم نیست اما مادر اون اقا که هست اگه مادر این خانم این شرایط پیش بیاد باید اقا ...

خب معلومه که باید یه فکری براش بکنن اگه هفته ای یه شب میاد که چیزی نیس ولی اگه هرروزشو اینجاس خب واقعا ادم اینطوری راحت نیس 

میشه به این فکر کنی که همون قدر که تو مادرتو میخوایی شوهرت مادرشو میهواد به همون اندازه یا بیشتر زحمتی که مادر برای دختر میکشه برای پسر زحمت میکشه 

خودتم صد در صد مادرشوهر میشی به خاطر یه لم دادن و لباس نمیخوای شب راش بدی😐😐 از هر دست بدی از همون دست پس میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه به این فکر کنی که همون قدر که تو مادرتو میخوایی شوهرت مادرشو میهواد به همون اندازه یا بیشتر زحم ...

خب اگرم برم لاقل باید با اومدن عروس هم مشکل نداشته باشم درسته؟؟؟

چراااا مادرو مادرشوهر باید یکی باشن وااای خو معلومه مادر فرق داره

پس شوهرم حق داره بگه مادرزن خونه من نیاد بمونه چون راحت نیستم نمیتونم دراز بکشم یا لم بدم یا شلوارک بپوشم . برای اونم مادر خودش با مادرزن خیلی فرق داره ... پس فردا ما هم مادرشوهر میشیم . لطفا بدجنس نباشیم

دقیقاا بخدا شوهر من قیافه میگیره تابحال یک روزم مادرمو نگه نداشتم اما مادرشوهرم تاحالا ده بارو مونده ...

والا من حتی راحت نیستم اگه مادر خودم هرروز هرروز خونم باشه باحالی که دیگه مادره خودمه ن مادر شوهر

میشه به این فکر کنی که همون قدر که تو مادرتو میخوایی شوهرت مادرشو میهواد به همون اندازه یا بیشتر زحم ...

بنظر من تازه باید برعکس باشه و عروس خونه ی مادرشوهر بمونه سمت فامیل ما اینجوریه معمولا😑

یعنیاگه زن مادرشو بیاره همش پیشش بمونه مرده هیچی نمیگه؟ب خدا اگه بزاره بمونه

ببخشید که نگهداری از پدر و مادر به گردن پسره نه دختر 

بعد من خیلیا رو دیدم که مادرزنشون باهاشونه یا بیشتر از مادر به مادرزنشون خدمت میکنن عزیزم همه یکسان نیستن

لطفا به من بگو اگه مادر خودتم بود اینو میگفتی؟ 

والا من هفت ساله عروسشونم  اندازه یه ناخن کوچیکم نه برامن نه برا شوهرم کاری نکردن خونواده شوهرم اما به مامانم بفهمه سرم درد میکنه دنیاروبه هم میریزه اونقدری نگران منه ولی مادرشوهرم همیشه دوست داره کلفت خونش باشم،بیا تاپیک اخرموبخون ببین چه مادرشوهرایی پیدامیشن بعدببین مادرهمچین کارایی رومیکنه

پس شوهرم حق داره بگه مادرزن خونه من نیاد بمونه چون راحت نیستم نمیتونم دراز بکشم یا لم بدم یا شلوارک ...

😂😂بدجنس چی.یعنی الان تو مادرت و مادرشوهرت برات دقیقا یکین؟بعدم براچی باید مادرزن یا مادرشوهر همش خونه ادم باشن والا من مادرخودمم همش خونم باشه راحت نیستم

پس شوهرم حق داره بگه مادرزن خونه من نیاد بمونه چون راحت نیستم نمیتونم دراز بکشم یا لم بدم یا شلوارک ...

از کجا میدونی شوهر من نمیگه اون از من بدتره و پیگیره که کسی نیاد حتی خواهرزادم بچه ی ۴سالس نزاشت شب نگهش دارم گریه میکرد....!!

ببخشید که نگهداری از پدر و مادر به گردن پسره نه دختر  بعد من خیلیا رو دیدم که مادرزنشون باهاشو ...

خب وقتی همیچین شرایطی پیش میاد یا باید براش یه خونه بگیرن یااگه میترسه پسر نگهداری کنه.

😂😂بدجنس چی.یعنی الان تو مادرت و مادرشوهرت برات دقیقا یکین؟بعدم براچی باید مادرزن یا مادرشوهر همش خ ...

آخه مادرشوهر من فقط دست بگیر داره خودش اصلا و ابدا کسیو شب نگه نمیداره و شام یا ناهار هم دعوت نمیکنه دیگه ببینه موندیم شام میزاره

مثلا منظورت از تدارک چیه؟خب اونکه دیگه مهمون نیس تو بع خودت سخت میگیری

ببین یه ادمایی پیدامیشن توعمرت حتی فکرشم نمیکنی مادرشوهروپدرشوهرمن وقتی قراره بیان خونه ما ماهی یکی دوبارمیان ازقبل زنگ میزنن فلان غذاروبزار،یعنی من دیوونه میشم دیگه اما فقط سکوت میکنمو سکوت فقط بخاطرشوهرم ،موقعی که خونه ماهستن شوهرم کمکم میکنه مادرشوهرم هی تیکه میندازه خوب کارکردن توخونه رویادت دادنا توخونه دست به سیاه سفیدم نمیزدی این یعنی چی اخه؟؟