2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه مادر آدم با مادرشوهر یکیه؟؟مگه اوناییکه مادر واسه خود آدم میکنه مادر شوهر میکنه؟

پس شوهرم حق داره بگه مادرزن خونه من نیاد بمونه چون راحت نیستم نمیتونم دراز بکشم یا لم بدم یا شلوارک بپوشم . برای اونم مادر خودش با مادرزن خیلی فرق داره ... 

پس شوهرم حق داره بگه مادرزن خونه من نیاد بمونه چون راحت نیستم نمیتونم دراز بکشم یا لم بدم یا شلوارک ...

اونوقت مادرشوهری که عروس باردارشو که بدحاله ول میکنه ب امان خدا و منو که حامله بودم و پا به ماه ساعت ۷ غروب رفتمو ساعت۱۲ شب بااینکه میدونست شام نخوردم گرسنه فرستاد خونمون این بدجنسی نیست؟؟؟؟

آیا مادر خود آدم همچین کاری میکنه؟؟؟ 

میشه به این فکر کنی که همون قدر که تو مادرتو میخوایی شوهرت مادرشو میهواد به همون اندازه یا بیشتر زحم ...

من تابحال ده بار شوهرم ب دلایلی شب خونه نبوده من تنها بودم اما مادرشوهرم میدونست و تعارف نکرد که بیا خونه من بمون و اون روزها مادرم منو نگه داشت اما موقع اومدن که میشه من مادرمو اصلا نمیارم ...و توقع هم ندارم بیارم چون شوهرم راحت نیس 

پس شوهرم حق داره بگه مادرزن خونه من نیاد بمونه چون راحت نیستم نمیتونم دراز بکشم یا لم بدم یا شلوارک ...

نه اخه میدونی مادرشوهر چون مادرشوهره در فرهنگ اینا باید بخوره و بخوابه واسه همین زورم میاد درحالی که من هرکاری داشتم یه بار هم مادرشوهرم تعارف به کمک کردن نکرده

بنظر من تازه باید برعکس باشه و عروس خونه ی مادرشوهر بمونه سمت فامیل ما اینجوریه معمولا😑

ببخشید که نظر شما خلاف زندگی اکثر جامعه اس😐 

اینجوری میخواستی خب با فامیل ازدواج میکردی گلم😂😂😂

ببخشید که نظر شما خلاف زندگی اکثر جامعه اس😐  اینجوری میخواستی خب با فامیل ازدواج میکردی گلم😂 ...

اتفاقا شما خلاف اکثر جامعه ای چون همسایه های ما هم همیشه خونه ی مادر خودشون و مادرشوهرشون چندروز چندروز میمونن و کل آپارتمان آخرهفته که میشه خونه نیستن فرداش همه میگن خونه مادرشوهرم بودیم اما من برعکس اونا!!!!! 

ببخشید که نظر شما خلاف زندگی اکثر جامعه اس😐  اینجوری میخواستی خب با فامیل ازدواج میکردی گلم😂 ...

تاجایی که من دیدم معمولا کوچکترها بیشتر ب خونه ی بزرگترها میرن و بزرگترها فقط با دعوت میان که سنگین باشن...