2777
2789
عنوان

توقعم زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 33 پست
یه روز خودت غذا درست کن ببر خونشون.فقط برا خوردن نرو.دست پر برو دوبار

بابا من میگه دختر شوهر دادم(یا پسر زن دادم) که نون خورم کم بشه، نه که یکی بره دوتا بشه و بیاد 😂😂

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم مسئله خوردن نیست تنهام خیلی

خب اگه مسئله خوردن نیست.شما هر روز ناهار بپز اونا رو بگو بیان خونت 😊

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عزیزم من همیشه خوراکی اینا میبرم باخودم

خب باشه ت ک میخای از تنهایی دربیای ی بارم ت مادرتو دعوت کن خونت..هر رفتی ی امدی هم داره دیگه زشته اونجور

بخدا کاربر قدیمی ام😐
بخاطر کرونا وگرنه قبلا ها میرفتم

دوتا ماسک بزن دستکش بپوش برو تو ماه های اخر باید پیاده روی داشته باشی وگرنه زایمانت سخت میشه هر روز هم نمیخواد بری دو روزی یه بار برو

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔