2777
2789
عنوان

شرکت هرمی

1445 بازدید | 48 پست

داداشم دوماه رفته گفت چهل میلیون پول میخوام خونه اجاره کنم بابام قرض کرد بهش داد تازه فهمیدیم شرکت هرمی بوده خودش نگفته بهمون دوستشو برده بود دوستش اومده بهمون گفت دوستش میگه هرچقد بهش گفتم بیا بریم گوش نمیکرد بابام میگه پولو نمیخوام فقط خودت بیا .چند روز گوشیشم ازش گرفتن  خودش میگه خرابه چیکار کنم بیاد تورو خدا دعا کنید داداشم برگرده

کاربر قدیمی هستم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای داداش منم یه مدت زده بود تواین به زور میخواست منو ببره باهام قهرم کردچقدم شاکی شده ازم خودش  رفت پنج تومن باخت برگشت ماهم به روش نیاوردیم. خودشم پشیمونه.

به نظر من پیغام بدید برگرده گمونم یا ترسیده یا شرمندست

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
وای داداش منم یه مدت زده بود تواین به زور میخواست منو ببره باهام قهرم کردچقدم شاکی شده ازم خودش &nbs ...

با یه شماره زنگ زده بود بابام بهش گفته پولتو نمیخوام برگرد ولی هنوز نیومده مگه من جام عالیه 

کاربر قدیمی هستم🤗
با یه شماره زنگ زده بود بابام بهش گفته پولتو نمیخوام برگرد ولی هنوز نیومده مگه من جام عالیه 

جدی میگه؟ زندان نیست اخه چند وقت پیش گروه هرمی بازداشت کردن تحویل قانون دادن

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
ای بابا خب چطور گول خورده داداشت

اولش گفت دارم میرم هتل کار کنم بعد که رفت دوهفته بعد گفت پول میخوام به بابام گفتم ولش کن پول نده برگرده بابام گوش نکرد فقط دعا کنید سرش بخوره به سنگ برگرده

کاربر قدیمی هستم🤗

مخ میزنن ها.

بدم میزنن

یکی از دوست من دو تومان گرفت.

انقد تهدیدش کردم 

مامور الکی بردم

همه پولو گرفتیم ازش😒

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
چند ماه موند داداشت

یه دوسه ماه درگیرش بود اخه اون سرشاخه اصلی به زور میومدن دنبالش تا جلوی درمونم می اومدن زنگ در میزدن خیلی پررو بودن 

داداشم قایم میشد یا من جواب میدادم نیستش باز ول کن نبودن

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒