2777
2789
عنوان

شرکت هرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 48 پست

گولشون میزنن یادمه یکی از پسرا فامیلمون رفت نبودش مادرش حالش بد شد اومد خونمون به بابام گفت بابام نظامیه

بابامم ردیابیشون کرده بود ....دیگه نمیدونم چی شد اخرش ولز پسره الان برگشته خونشونه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار داداش منم گیر افتاد یعنی مغز رو شست و شو دادن میبردنشون باغ و رستوران ... ما اصفهانیم اومده بود تهران تا اینکه ب دروغ گفتیم دور از جون بابام بابا تصادف کرده با سر دوید اومد حالا شانسمون دو تومن بیشتر نبرده بود‌.

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
کجا میرن چیکار میکنن اونجا؟

میبرشون اونجا میپرسن در امدتون چقدره مثل میگن فلان قیمت بعد میگن بیا ارزوهاتو بنویس .... بعد کلی فیلم انگیزشی و سمینار های موفقیت براشون میزارن وقتی طرف خوب اماده شد میگن هرچی سرمایه داری بیار ظرف دوماه س برابر میشه 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

سلام عزیزم اول بهم تبریک بگین تازه اومدم😃

من در شرکت بادران کار میکنم و پورسانتمم گرفتم 

تازه شروع ب کار کردم ولی فوق العادس

این ایدشون سه ماهه ک اومده و اصلا اینجور نیس جنس بخری بفروشی من در هفته اول ۲۵۶۰ پورسانتمو گرفتم.دارم ۷ تومن الان میگیرم 

توی کارش فقط عشق میکنی واقعا 

داداشتون فک کنم راه اشتباهیی رو رفتن جنس فروختن خیلی مسخرس و من خیلیا رو دیدم خیلی ناراحت بودن 

اونی ک داداشتون توشه کلاهبرداریه!

ینی شرکت‌های هرمی غیرقانونین؟؟ حتی مجازیا؟؟ 

ما شرکت هرمی مجاز نداریم تو ایران همین بیمه پاسارگاد که هرمی کار میکنه ۱۰۰ درصد کلاه برداریه زن داداشم رفت اصلا افکار احمقانه پیدا کرده بود همه شونم میرن به سمت افکار شیطان پرستی 

ما شرکت هرمی مجاز نداریم تو ایران همین بیمه پاسارگاد که هرمی کار میکنه ۱۰۰ درصد کلاه برداریه زن دادا ...

وووواااااای بیمه پاسارگاد همون بیمه عُمر؟

داداشم این ماه خودشو بیمه عمر کرد تو پاسارگاد

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒