کتلت۲۸ مدیر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 400 عنوان شرکت هرمی | مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 48 پست داداشم دوماه رفته گفت چهل میلیون پول میخوام خونه اجاره کنم بابام قرض کرد بهش داد تازه فهمیدیم شرکت هرمی بوده خودش نگفته بهمون دوستشو برده بود دوستش اومده بهمون گفت دوستش میگه هرچقد بهش گفتم بیا بریم گوش نمیکرد بابام میگه پولو نمیخوام فقط خودت بیا .چند روز گوشیشم ازش گرفتن خودش میگه خرابه چیکار کنم بیاد تورو خدا دعا کنید داداشم برگرده کاربر قدیمی هستم🤗 1399/04/30 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooptoopi عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 18 از پولمون گذشتم فقط میگیم خودش برگرده همین نمیدونم چطوری بکشمش بیاریم بیرون بهش بگید بره پلیس فتا ببینه کلاهبرداریه این تازه اولشه بعد زیادتر میگیرن هی هم ب طرف میگن ماشین فلان خونه فلان!خودشونم نداااارن من همینجام ک کار میکنم کلی تحقیق کردم پلیس فتا دادگستری و...
hado عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 15366 یکی دیگه از فامیلامون رفت تبریز ب خانوادش گفته بود رفتن یخچال سازی... چن ماه ب چن ماه برای یک روز برمیگشت اونم بدون ماشینش گفته بود کارفرمام گفته با اتوبوس برو با ماشین خودت بری خطرناکه... نگو این ماشینشو فروخته ک پول اونارو جور کنه
پادشه عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1127 چیکار کردیید برگشت داداش بزرگم گولش زد گفت بیا وسایل اوردم برات فلان جا تحویل بگیر وقتی رفت سرقرار داداشم انداختش تو ماشین اورد خونه البته با کمک دوستاش خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی
mdn عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2494 ببین زن داداش من با بچه خواهرش زدن تو این کار همینقد بگم خود خانوادش بیمه پاسارگاد نکردن گفتن کلاهبر ... چجوری پولشو خوردن یعنی؟؟؟چرا کلاهبرداریه؟مگه به حساب بیمه پاسارگاد نریختن پولشو؟؟