2777
2789
عنوان

شرکت هرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا تبلیغ زیر پوستی بود😁 اتفاقا بادران کنار محل کار قبلی من بود هر روز شلوغ بود جلوش مردم تجمع می ...

نمیدونم چرا اینقدر مردم احمق فرض میکنن میگه هفت درامد دارم هفت تومن داری اینجا چی میکنی

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
دقیقا تبلیغ زیر پوستی بود😁 اتفاقا بادران کنار محل کار قبلی من بود هر روز شلوغ بود جلوش مردم تجمع می ...

من تازه شروع ب کار کردم شاید هم من دارم اشتباه میکنم 

ولی خدایی سودمو کردم ینی ضرری ندیدم امیدوارم همینجور پیش برم

مخ پسر عموی منم زدن رفت   ... بزور گوشیشو دادن  اینم تو دسشویی زنگ زده بود ب کسی برام سرچ کن  ک این شرکت وجود داره یانه... گفتن همچین شرکتی وجود نداره ازش ۳۰ میلیون پول خواستن  اینم گفت بود میرم شهرمون  میارم  فرار کرد ب این بهانه برگشت 

وووواااااای بیمه پاسارگاد همون بیمه عُمر؟ داداشم این ماه خودشو بیمه عمر کرد تو پاسارگاد

ببین زن داداش من با بچه خواهرش زدن تو این کار همینقد بگم خود خانوادش بیمه پاسارگاد نکردن گفتن کلاهبرداریه خواهرم واسه بچش بیمه عمر ریخت پولش و خوردن الانم در شرف طلاق هستن با داداشم تمام شرکت های هرمی مشکل دارن به خصوص بیمه من خودم رفتم سر کلاس بیمه پاسارگاد نشستم اول مخ ما رو زد واسه نمایندگی و اینکه خودمون و بیمه کنیم فرار کردیم فقط رفتیم تهران نمایندگی اصلی واسه کد بیمه کلاهبرداریه تمام افتضاح بودن چند تا زن با تیپ های عجیب کارمنداش بودن یه جا داغون 

واقعا جلوشو بگیرید شرکتی ک پول بگیره معلومه کلاهبرداریه من دیدم تو اقوام

از پولمون گذشتم فقط میگیم خودش برگرده همین نمیدونم چطوری بکشمش بیاریم بیرون 

کاربر قدیمی هستم🤗
نمیدونم چرا اینقدر مردم احمق فرض میکنن میگه هفت درامد دارم هفت تومن داری اینجا چی میکنی

میدونی چیه... ازشون پول میگیرن یه مدت از پول خودشون میدن بهشون بعد ک خوب خودشونو بستن فرار میکنن