2777
2789
عنوان

عشق مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 59 پست
خب اونم همین حرفو میزنه من قبول نمیکنم میترسم یکی ما رو ببینه حرف بزنن پشت سرم اخه شهر ما هم کوچیکه ...

بلاخره باید ببینیش باهاش رو به رو بشی شاید اون چیزی که تصور میکنی ازش نبود اگه ببینین همو بهتر میتونی تصمیم بگیری 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آره فهمیدم پست اولی درهم بود ولی بعد درست شد  عزیزم واقعا ندیده دوستش داری؟ از کجا معلوم وقتی ...

نمیدونم ولی خیلی دوسش دارم باورت میشه بیشتر وقتا بهش میگم من چطوری عاشقت شدم تو چند ماه. میگه نمیدونم میگم عاشق چیه تو شدم 😂 درسته ندیدمش از نزدیک ولی صداش شنیدم حرف زدم باهاش. جدیدا عکس نمیفرسته برام میگه میخوام دلتنگ شی بگی بیا از نزدیک ببینمت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم ولی خیلی دوسش دارم باورت میشه بیشتر وقتا بهش میگم من چطوری عاشقت شدم تو چند ماه. میگه نمیدون ...

چی بگم خیلی این مدل عاشق شدن برام عجیبه ولی اینم یک مدل عاشق شدنه دیگه😁😉

برات آرزوی خوشبختی میکنم عزیزم🌹❤

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
ممنونم ولی تنها نمیتونم باهاش برم بیرون اخه 

خب اگه میتونی مادرت رو در جریان بزار و بگو قصدش ازدواج هستش با مادرت برو من وقتی با همسرم دوست شدم بعد اینکه ازم خواستگاری کرد با مامانم صحبت کردم و یک قرار با مامانم رفتم پیش شوهرم که اون موقع دوست پسرم بود😁

حالا درست شد پستت عزیزم حرف شما درست ولی شما که شناختی روش نداری بهش بگو همو از نزدیک ببینیم با اخل ...

چطوری اعتماد کنم باهاش برم بیرون کمکم کنید لطفا🤦‍♀️

خب اگه میتونی مادرت رو در جریان بزار و بگو قصدش ازدواج هستش با مادرت برو من وقتی با همسرم دوست شدم ب ...

اخه الان ب مامانم بگم میگه داره گولت میزنه و این حرفا🤦‍♀️ خیلی بدبینن به مجازی بخاطر همین نمیدونم چطوری بگم میترسم بعد اصلا قبول نکنن اگه بفهمن مجازیه. طرفم میگه بزار بری دانشگاه بعد به بهانه ی اینکه تو دانشگاه دیدمت و خوشم اومده میام جلو 

چطوری اعتماد کنم باهاش برم بیرون کمکم کنید لطفا🤦‍♀️

چی بگم فعلا صبر کن تا این کرونا تموم بشه بعد باهاش قرار بزار کافی شاپی.. ببین گلم از همین الان مرزهات رو مشخص کن و بگو باید تا موقع شناخت کافی و آشنایی بیشتر و ازدواج حد و حدود خودت رو رعایت کنی و پاتو از خط قرمزهام فراتر نذاری 

اخه الان ب مامانم بگم میگه داره گولت میزنه و این حرفا🤦‍♀️ خیلی بدبینن به مجازی بخاطر همین نمیدونم چ ...

منم به جای مامانت بودم اعتماد نمیکردم آخه نمیشه ندیده و نشناخته دسته گلت رو بدی به یک پسر که معلوم نیست چطوریه خانوادش چطورن یکوقت معتاد نباشه بیکار و رفیق باز نباشه و هزارتا چیز دیگه 

ممنونم از راهنماییتون🌷🌷🌷🌷

خواهش میکنم عزیزم❤💐🌹😘

منم به جای مامانت بودم اعتماد نمیکردم آخه نمیشه ندیده و نشناخته دسته گلت رو بدی به یک پسر که معلوم ن ...

خب منم حق میدم به خانوادم ولی مجازی ک همه بد نیستن ولی خو بازم اعتماد نمیشه کرد. واقعا نمیدونم چکار کنم دوسش دارم اونم بیشتر وقتا لج میکنه باهام میگه میخوام بیام ببینمت بشناسمت الکی ک نمیشه بیام خاستگاری 

خب منم حق میدم به خانوادم ولی مجازی ک همه بد نیستن ولی خو بازم اعتماد نمیشه کرد. واقعا نمیدونم چکار ...

عزیزم امیدوارم قصدش از دیدار شما فقط آشنایی برای ازدواج باشه نه چیز دیگه ای که خودت میدونی منظورم چیه نمیدونم شاید من زیادی بی اعتمادم ولی دوستم احتیاط شرط عقله🌹

همیشه موفق باشی❤