دوستان ب راهنمایی نیاز دارم عشقم مجازیه چند ماهی هست ک همو می شناسیم حضوری همو ندیدیم اصلا فقط زنگ و پیام. همو دوس داریم و قصدمون ازدواجه ولی نمیدونم چطوری ب خانوادم بگم اخه اونا حساسن رو مجازی فعلا موندم چکار کنم کمکم کنید
آره فهمیدم پست اولی درهم بود ولی بعد درست شد عزیزم واقعا ندیده دوستش داری؟ از کجا معلوم وقتی ...
نمیدونم ولی خیلی دوسش دارم باورت میشه بیشتر وقتا بهش میگم من چطوری عاشقت شدم تو چند ماه. میگه نمیدونم میگم عاشق چیه تو شدم 😂 درسته ندیدمش از نزدیک ولی صداش شنیدم حرف زدم باهاش. جدیدا عکس نمیفرسته برام میگه میخوام دلتنگ شی بگی بیا از نزدیک ببینمت
خب اگه میتونی مادرت رو در جریان بزار و بگو قصدش ازدواج هستش با مادرت برو من وقتی با همسرم دوست شدم بعد اینکه ازم خواستگاری کرد با مامانم صحبت کردم و یک قرار با مامانم رفتم پیش شوهرم که اون موقع دوست پسرم بود😁
خب اگه میتونی مادرت رو در جریان بزار و بگو قصدش ازدواج هستش با مادرت برو من وقتی با همسرم دوست شدم ب ...
اخه الان ب مامانم بگم میگه داره گولت میزنه و این حرفا🤦♀️ خیلی بدبینن به مجازی بخاطر همین نمیدونم چطوری بگم میترسم بعد اصلا قبول نکنن اگه بفهمن مجازیه. طرفم میگه بزار بری دانشگاه بعد به بهانه ی اینکه تو دانشگاه دیدمت و خوشم اومده میام جلو
چی بگم فعلا صبر کن تا این کرونا تموم بشه بعد باهاش قرار بزار کافی شاپی.. ببین گلم از همین الان مرزهات رو مشخص کن و بگو باید تا موقع شناخت کافی و آشنایی بیشتر و ازدواج حد و حدود خودت رو رعایت کنی و پاتو از خط قرمزهام فراتر نذاری
اخه الان ب مامانم بگم میگه داره گولت میزنه و این حرفا🤦♀️ خیلی بدبینن به مجازی بخاطر همین نمیدونم چ ...
منم به جای مامانت بودم اعتماد نمیکردم آخه نمیشه ندیده و نشناخته دسته گلت رو بدی به یک پسر که معلوم نیست چطوریه خانوادش چطورن یکوقت معتاد نباشه بیکار و رفیق باز نباشه و هزارتا چیز دیگه
منم به جای مامانت بودم اعتماد نمیکردم آخه نمیشه ندیده و نشناخته دسته گلت رو بدی به یک پسر که معلوم ن ...
خب منم حق میدم به خانوادم ولی مجازی ک همه بد نیستن ولی خو بازم اعتماد نمیشه کرد. واقعا نمیدونم چکار کنم دوسش دارم اونم بیشتر وقتا لج میکنه باهام میگه میخوام بیام ببینمت بشناسمت الکی ک نمیشه بیام خاستگاری
خب منم حق میدم به خانوادم ولی مجازی ک همه بد نیستن ولی خو بازم اعتماد نمیشه کرد. واقعا نمیدونم چکار ...
عزیزم امیدوارم قصدش از دیدار شما فقط آشنایی برای ازدواج باشه نه چیز دیگه ای که خودت میدونی منظورم چیه نمیدونم شاید من زیادی بی اعتمادم ولی دوستم احتیاط شرط عقله🌹