2777
2789
عنوان

عشق مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 59 پست
ندیده و نشناخته عاشق شدین؟ و قرار ازدواج گذاشتین؟ نمیدونم چرا به نظرم عجیب اومد اینجور عاشق شدن ها🙄

ننن قرار ازدواج منظورم نبود منظورم اینه واسه دوستی همو نمیخوایم این. همو دوس داریم پسره هم میگه قصدم ازدواجه ن دوستی. من چطوری باید امتنهانش کنم؟؟

ولی میدونم ک دوسم داره قصدشم دوستی نیست

ببخشید یه سوال دارم چطوری با کسی که ندیدش و هنوز از نزدیک باهاش صحبت نکردی می خوای باش ازدواج کنی و قولو قرار میزاری اصلا میدونی شاید از نزدیک دیدش نظرت عوض بشه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور :) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ننن قرار ازدواج منظورم نبود منظورم اینه واسه دوستی همو نمیخوایم این. همو دوس داریم پسره هم میگه قصدم ...

نمیدونم برای چی کلمات پستت برام درهم شده نتونستم بخونم چی نوشتی🤔

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چه مدته اشنا شدید؟ ببین عزیزم منم این استرس هارو داشتم تازه شهر ما خیلی کوچیکه  اما خب بحث از ...

پنجاه میشه ک همو میشناسیم ولی خو درس میگید مجازی فرق داره با واقعیت. اونم میگه همو ببینیم حضوری ک بیشتر بشناسیم همو خودم میترسم خانوادم بفهمن چون اهل دوستی و این چیزا نیستم بهم اعتماد دارن. ولی عاشق شدم اونم مجازی بهش وابسته شدم واقعا دوسش دارم اونم دوسم داره میگه بیام ببینمت قبول نکردم هنوز

پنجاه میشه ک همو میشناسیم ولی خو درس میگید مجازی فرق داره با واقعیت. اونم میگه همو ببینیم حضوری ک بی ...

خب چی‌بگم 

منم خانوادم خیلی مذهبی بودن ولی خب دیگه شد😅مخالفت نداشتن

اینم بگم من همیشه گفته بودم ازدواج سنتی نمیکنم همه خواستگارامو رد کردم کلا قبولش ندارم

اینم من ماجراها داشتم تا بهشون گفتم

نمیدونم برای چی کلمات پستت برام درهم شده نتونستم بخونم چی نوشتی🤔

میگم قصدمون دوستی نیست از این رابطه. همو دوس داریم واقعا از اخلاق هم خوشمون اومده اونم منو خیلی امتهان کرده چون یکم حساسه و غیرتی. ۶ سال ازم بزرگتره

ننن قرار ازدواج منظورم نبود منظورم اینه واسه دوستی همو نمیخوایم این. همو دوس داریم پسره هم میگه قصدم ...

حالا درست شد پستت

عزیزم حرف شما درست ولی شما که شناختی روش نداری بهش بگو همو از نزدیک ببینیم با اخلاق و رفتار هم یکم آشنا بشیم بعد با خانواده ها صحبت کنیم 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
حالا درست شد پستت عزیزم حرف شما درست ولی شما که شناختی روش نداری بهش بگو همو از نزدیک ببینیم با اخل ...

خب اونم همین حرفو میزنه من قبول نمیکنم میترسم یکی ما رو ببینه حرف بزنن پشت سرم اخه شهر ما هم کوچیکه اگه خانوادم بفهمن خیلی بد میشه یا یکی ما رو ببینه باهم

اخه اون یه شهر دیگس سه چهار ساعت فاصله. میگه بزار بری دانشگاه ک به بهانه ی دانشگاه و دیدن بیام جلو ب ...

تو منی یا من توام 😕کاش کرونای لنتی تموم شه برم دانشگاه ببینمش 

خسته شدم خو

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴
میگم قصدمون دوستی نیست از این رابطه. همو دوس داریم واقعا از اخلاق هم خوشمون اومده اونم منو خیلی امته ...

آره فهمیدم پست اولی درهم بود ولی بعد درست شد 

عزیزم واقعا ندیده دوستش داری؟ از کجا معلوم وقتی از نزدیک ببینیش همونی باشه که تو رویاهات تصورش میکردی