2777
2789
عنوان

عشق مجازی

639 بازدید | 59 پست

دوستان ب راهنمایی نیاز دارم عشقم مجازیه چند ماهی هست ک همو می شناسیم حضوری همو ندیدیم اصلا فقط زنگ و پیام. همو دوس داریم و قصدمون ازدواجه ولی نمیدونم چطوری ب خانوادم بگم اخه اونا حساسن رو مجازی فعلا موندم چکار کنم کمکم کنید 

اول از اون مطمئن شو بعد به خانوادت بگو

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آاااااهای عشق مجازیییی...دیگه منو نداریییییی  

(اهنگه)🍫

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

ندیده و نشناخته عاشق شدین؟ و قرار ازدواج گذاشتین؟ نمیدونم چرا به نظرم عجیب اومد اینجور عاشق شدن ها🙄

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
عشقت 😐مجازی😲همو ندیدین🤤خواستگاری💃💃💃💃💃💃💃💃

هنوز ک ن من گفتم روده خانوادمه قبول نمیکنن فعلا دنبال بهانه میگرده ک به خانوادم بگیم کجا آشنا شدیم چون مجازی قبول نمیکنن 

هنوز ک ن من گفتم روده خانوادمه قبول نمیکنن فعلا دنبال بهانه میگرده ک به خانوادم بگیم کجا آشنا شدیم چ ...

تو مغازه ای  یا از طرف آشنایی داداشه دوستی چیزی 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
به مادرش بگه اول بیان جلو ولی حتما قبلش همو ببینین منم با همسرم مجازی اشنا شدیم ولی قبلش همو دیدیم

اون خیلی اصرار میکنه همو ببینیم ولی میترسم بخاطر عابروی خودم و خانوادم اونم میگه خب قرار نیس با یه بار دیدن عابروت بره خودم هنوز اعتماد کامل ندارم بهش ک قرار بزارم باهاش بیرون تنهایی

تو مغازه ای  یا از طرف آشنایی داداشه دوستی چیزی

اخه اون یه شهر دیگس سه چهار ساعت فاصله. میگه بزار بری دانشگاه ک به بهانه ی دانشگاه و دیدن بیام جلو بعد خاستگاری

اون خیلی اصرار میکنه همو ببینیم ولی میترسم بخاطر عابروی خودم و خانوادم اونم میگه خب قرار نیس با یه ب ...

چه مدته اشنا شدید؟

ببین عزیزم منم این استرس هارو داشتم تازه شهر ما خیلی کوچیکه 

اما خب بحث ازدواجه...حالا ک اینطوره خانوادش بیان و شما هم دیگه به صورت رسمی همو ببینید ولی هول نشو همون موقع بله بده 

یه مدت با هم باشید البته با اطلاع خانواده ها

ببینم تو واقعیت چجوریه عزیزم خیلی ها بودن طرف تو چت عالی و خوب اما واقعیت....