دوستان ب راهنمایی نیاز دارم عشقم مجازیه چند ماهی هست ک همو می شناسیم حضوری همو ندیدیم اصلا فقط زنگ و پیام. همو دوس داریم و قصدمون ازدواجه ولی نمیدونم چطوری ب خانوادم بگم اخه اونا حساسن رو مجازی فعلا موندم چکار کنم کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا دخترا هم ک احساسی زود تسلیم میشن خیلی دلتنگشم ولی تحمل میکنم ببینم خدا چی میخواد
آره مخصوصا که میدونه خیلی دوستش داری و شاید با خودش بگه به خاطرش هرکاری انجام میدی
ببین اگه یک وقتی خواست در مورد اون مسائل باهات صحبت کنه بگو خوشم نمیاد تا موقعی که زن و شوهر نشدیم در مورد این موضوع با هم صحبت کنیم براش حد و مرز بزار
آره مخصوصا که میدونه خیلی دوستش داری و شاید با خودش بگه به خاطرش هرکاری انجام میدی ببین اگه یک وقتی ...
اره دقیقا میدونه خیلی دوسش دارم حساسه زیادی مثلا میگه بالای ساعت1 شب گوشیت خاموش باشه. یا مثلا بعضی از برنامه های گوشیمو گفت باید حذف کنم. هرچی میگه منم قبول میکنم فقط برا دیدن گفتم ن تنهایی نمیتونم برم بیرون باهاش