2777
2789
عنوان

عشق مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 59 پست
عزیزم امیدوارم قصدش از دیدار شما فقط آشنایی برای ازدواج باشه نه چیز دیگه ای که خودت میدونی منظورم چی ...

ممنونم درست میگید خودمم استرسم برا همینه ولی اگه خواستم ببینمش تنهایی نمیتونم برم باید یکی در جریان باشه

عزیزم امیدوارم قصدش از دیدار شما فقط آشنایی برای ازدواج باشه نه چیز دیگه ای که خودت میدونی منظورم چی ...

چطوری میشه مردا رو امتهان کرد؟؟

یا فهمید واقعا دوست داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم درست میگید خودمم استرسم برا همینه ولی اگه خواستم ببینمش تنهایی نمیتونم برم باید یکی در جریان ...

آفرین کار خوبی میکنی تو این دوره زمونه نمیشه به راحتی اعتماد کرد

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آفرین کار خوبی میکنی تو این دوره زمونه نمیشه به راحتی اعتماد کرد

اره واقعا دخترا هم ک احساسی زود تسلیم میشن خیلی دلتنگشم ولی تحمل میکنم ببینم خدا چی میخواد 

چطوری میشه مردا رو امتهان کرد؟؟ یا فهمید واقعا دوست داره؟

نمیدونم واقعا خیلی سخته منم همیشه دنبال این راه برای همسرم بودم که ببینم واقعا قصدش از بودن با من چیه ولی خب واقعا نمیدونستم چطوری بفهمم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نمیدونم واقعا خیلی سخته منم همیشه دنبال این راه برای همسرم بودم که ببینم واقعا قصدش از بودن با من چی ...

مردا موجودات ناشناخته ای هستن😂😂 خیلی دوس دارم امتنهانش کنم ولی نمیدونم چطوری

اره واقعا دخترا هم ک احساسی زود تسلیم میشن خیلی دلتنگشم ولی تحمل میکنم ببینم خدا چی میخواد  

آره مخصوصا که میدونه خیلی دوستش داری و شاید با خودش بگه به خاطرش هرکاری انجام میدی

ببین اگه یک وقتی خواست در مورد اون مسائل باهات صحبت کنه بگو خوشم نمیاد تا موقعی که زن و شوهر نشدیم در مورد این موضوع با هم صحبت کنیم براش حد و مرز بزار 

مردا موجودات ناشناخته ای هستن😂😂 خیلی دوس دارم امتنهانش کنم ولی نمیدونم چطوری

آره واقعا ناشناخته هستن😁

آره مخصوصا که میدونه خیلی دوستش داری و شاید با خودش بگه به خاطرش هرکاری انجام میدی ببین اگه یک وقتی ...

اره دقیقا میدونه خیلی دوسش دارم حساسه زیادی مثلا میگه بالای ساعت1 شب گوشیت خاموش باشه. یا مثلا بعضی از برنامه های گوشیمو گفت باید حذف کنم. هرچی میگه منم قبول میکنم فقط برا دیدن گفتم ن تنهایی نمیتونم برم بیرون باهاش

آره مخصوصا که میدونه خیلی دوستش داری و شاید با خودش بگه به خاطرش هرکاری انجام میدی ببین اگه یک وقتی ...

ببخشید میشه جداگانه پیام بدم بهتون اگه مزاحم نیستم میخوام بیشتر راهنماییم کنید 

اره دقیقا میدونه خیلی دوسش دارم حساسه زیادی مثلا میگه بالای ساعت1 شب گوشیت خاموش باشه. یا مثلا بعضی ...

به هر حال نقطه ضعف دستش نده که همون رو برای رسیدن به خواسته هاش استفاده نکنه زیاد ابراز عشق و علاقه نکن چون مغرور میشه 

عزیزم من فکر کنم بیشتر وابسته اش هستی و بهش عادت کردی تا عشق و دوست داشتن

ببخشید میشه جداگانه پیام بدم بهتون اگه مزاحم نیستم میخوام بیشتر راهنماییم کنید 

منظورت تو خصوصیه؟ اشکالی نداره عزیزم برات درخواست میدم