2777
2789
عنوان

دخترم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 45 پست
پاشو با بتادین ضدعفونی کن با گاز استریل انگشتشو ببند من ناخنم افتاده بود درمونگاه اینکارو کرد

باشه فردا ک بیدار شه چسبشو دریاریم بتادین میزنم 

من گفتم عسل بزنم باز شاید بهتر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب رو زخم تازه نباید بزنی زخم تازه و خیس نگه میداره و باعث عفونته باید پانسمان کنی براش خواهشااااا ...

آره هول کردیم چسب زدیم الان پشیمونیم فردا ک بیدارشه حتما باز میکنم پانسمان میزنم براش 

مرسی عزیزم

راهكارش اينن كه وقتي بچه كوچيك داريد مسئوليت پذيري بيشتري داشته باشيد

الان خود اسی ناراحته چرا سعی میکنی بیشتر بهمش بریزی ...؟؟؟؟!!!!! اکی شما بهترین مادر دنیا هستی اما اتفاقیه که افتاده مطمعن باش بعد از این اسی ده تاچشم قرض میگیره حواسش به بچش میشه .....

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
باشه فردا ک بیدار شه چسبشو دریاریم بتادین میزنم  من گفتم عسل بزنم باز شاید بهتر باشه

اصلاااا از این کارا نکن لطفاااااا  تا مواد ضد عفونی هست عسل که معلوم نیست طبیعیه یا شکره نزنی به پای بچه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
واقعا یه سریا میان فقط نمک رو زخم آدم میپاشن  حالا شده دیگه  اینهمه اتفاق برا مردم میفته ...

الهی بمیرم .... الان اصلا به این افراد توجه نکن که بهمت بریزه در حال حاظر این بچه احتیاج به یه مادر سر حالداره تا بهتر شه 

ببین از روی تجربه میگم...اصلا زخمشو نبند اینجوری درد رو بیشتر حس میکنه وواسه زخم هم خوب نیست..به هیچ عنوان خودت دستکاری نکنی ناخنشو بکنی به هیچ عنوان..خودش شل میشه میوفته..تمام زور ضربه روی ناخنش بوده پس نگران نباش به استخونش آسیبی نزده..آروم باش عزیزم البته درکت میکنم من خودمم با پسرم گریه میکردم اونقدر گریه کردم تا بچم گفت مامان دیگه گریه نکن ۳سال ونیم بود..یکم اسفند دود کن وصدقه بنداز تا آروم شی مامان مهربون

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉

پسر منم این اتفاق براش افتاد خیلی درد کشید بچه شمام امکان داره نصف شب بیدار شه گریه کنه پسرم نصف شب بیدار میشد از درد گریه میکرد شیاف دیکلوفناک براش میزاشتم دردش اروم میشد ولی دست کاریش نکن هیچی بش نزن چسپم نزن زیاد نزار خیس شه به خاطر عفونت

...
مادر نيستم و نميتونم باشم

اگه خانمی ان شالله که خدا به زودی دامنتو سبز کنه .....  ولی کاشکی خودتون به امضاتون عمل کنین ...😊😊😊

عفونت نکرد عزیز شما چیکارا کردی براش؟ با چی زخمشو بستی؟

باهیچی ..حتی بتادینم نزدم ترسیدم بسوزونه..نمیذاشت بزنم..فقط گریه میکردیم..ولی صبح که پاشد انگار نه انگار این همون بچه ی دیشب بوده که از درد گریه میکرده اصلا دردش نمیومد ولی مواظب باش دوباره بدو نکنه به جایی یا چیزی بخوره..تا وقتی زخمش خشک شد نبردمش حموم چون عفونت میکنه ببری حموم....بعد داروخونه پماد داد که اونم نزدم وقتی دیدم خودش داره خوب میشه نزدم..

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉