بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان خود اسی ناراحته چرا سعی میکنی بیشتر بهمش بریزی ...؟؟؟؟!!!!! اکی شما بهترین مادر دنیا هستی اما اتفاقیه که افتاده مطمعن باش بعد از این اسی ده تاچشم قرض میگیره حواسش به بچش میشه .....
تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
باشه فردا ک بیدار شه چسبشو دریاریم بتادین میزنم من گفتم عسل بزنم باز شاید بهتر باشه
اصلاااا از این کارا نکن لطفاااااا تا مواد ضد عفونی هست عسل که معلوم نیست طبیعیه یا شکره نزنی به پای بچه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ببین از روی تجربه میگم...اصلا زخمشو نبند اینجوری درد رو بیشتر حس میکنه وواسه زخم هم خوب نیست..به هیچ عنوان خودت دستکاری نکنی ناخنشو بکنی به هیچ عنوان..خودش شل میشه میوفته..تمام زور ضربه روی ناخنش بوده پس نگران نباش به استخونش آسیبی نزده..آروم باش عزیزم البته درکت میکنم من خودمم با پسرم گریه میکردم اونقدر گریه کردم تا بچم گفت مامان دیگه گریه نکن ۳سال ونیم بود..یکم اسفند دود کن وصدقه بنداز تا آروم شی مامان مهربون
مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
باهیچی ..حتی بتادینم نزدم ترسیدم بسوزونه..نمیذاشت بزنم..فقط گریه میکردیم..ولی صبح که پاشد انگار نه انگار این همون بچه ی دیشب بوده که از درد گریه میکرده اصلا دردش نمیومد ولی مواظب باش دوباره بدو نکنه به جایی یا چیزی بخوره..تا وقتی زخمش خشک شد نبردمش حموم چون عفونت میکنه ببری حموم....بعد داروخونه پماد داد که اونم نزدم وقتی دیدم خودش داره خوب میشه نزدم..
مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉