2777
2789
عنوان

دخترم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 45 پست

بخدا حواسم بهش بود نفهمیدم چطور قل خورد افتاد رو پاش 

بچه ها از تو اتاق اوردن برا بازی 

صدبار جمع کردیم باز آوردن اااه

دکتر ک نه این وقت شب به این کرونا و مرضا جرات نمیکنه آدم

اتفاق برای هرکس ممکنه بیافته و ربطی به مسولیت پذیر بودن یا نبودن پدر و مادر نداره ...  اینجوری ...

آخه دمبل بايد تو شرايطي باشه كه اينطوري سلامت بچه رو به خطر بندازه؟

من هروقت برادرزادم مياد خونم قبلش همه جا رو امن ميكنم براش

با هم مهربان باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی ...پسرمنم چندماه پیش اینجوری شد..منم مسکن دادم خورد وخوابید..مواظبش باش وقتی بازی میکنه دوباره ...

عفونت نکرد عزیز

شما چیکارا کردی براش؟ با چی زخمشو بستی؟

دکتر لازم نیست ببریش..ناخن آسیب دیده

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
بخدا حواسم بهش بود نفهمیدم چطور قل خورد افتاد رو پاش  بچه ها از تو اتاق اوردن برا بازی  ...

الان که خوابه نگاه کن اگه میتونی ناخنش رو با ناخنگیر بچین چون بلند بشه ممکنه گیر کنه به اینور اونور دردش بیاد اگرم نه که خودش میافته ناراحت نباش دردش همون روز اوله بعدش درد نداره واسه خودم پیش اومده کلا ناخنم کنده شده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اتفاق برای هرکس ممکنه بیافته و ربطی به مسولیت پذیر بودن یا نبودن پدر و مادر نداره ...  اینجوری ...

واقعا یه سریا میان فقط نمک رو زخم آدم میپاشن 

حالا شده دیگه 

اینهمه اتفاق برا مردم میفته 

منکه عمدا نکردم حاضر بودم خودم تیکه تیکه شم یه تار مو از سرش کم نشه بچم😭

الان که خوابه نگاه کن اگه میتونی ناخنش رو با ناخنگیر بچین چون بلند بشه ممکنه گیر کنه به اینور اونور ...

چسب زدن نمیشه میترسم بیدار شه فعلا دردش زیاده اولشه 

عفونت نکرد عزیز شما چیکارا کردی براش؟ با چی زخمشو بستی؟

پاشو با بتادین ضدعفونی کن با گاز استریل انگشتشو ببند من ناخنم افتاده بود درمونگاه اینکارو کرد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

نگرانش نباش تا وقتی که ناخنش بلند بشه ناخن جدید دربیاد اوکی میشه 

فقط مواظب باش دوباره به جایی نخوره چون درد داره 

ببین خدایی نکرده استخوانش آسیب ندیده باشه یه وقت 

خداییی منننن ببر دکترررر نکنه استخون انگشتش شکسته باشه مواظب باش ببین ورم یا سیاه نشه چون فقط رو قسم ...

راستم میگی احتمالش هست جونی هم نداره بشدت هم خورده ک ناخون در اومده از ریشه 

خداکنه استخونش چیزی نشه 😭😭😭

من میمیرم بخدا 

چسب رو زخم تازه نباید بزنی زخم تازه و خیس نگه میداره و باعث عفونته باید پانسمان کنی براش خواهشااااا هواست به ورم و سیاهی انگشت باشه اگه دور از جون دیدی رنگ انگشتش برگشته بدون ترسیدن از کرونا بچه رو ببر دکتر

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
راستم میگی احتمالش هست جونی هم نداره بشدت هم خورده ک ناخون در اومده از ریشه  خداکنه استخونش چی ...

چکش کن عزیزمممم 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
واقعا یه سریا میان فقط نمک رو زخم آدم میپاشن  حالا شده دیگه  اینهمه اتفاق برا مردم میفته ...

خودتو ناراحت نکن 

اما حتما فردا شده حتی تلفنی با ی دکتر مشورت کن 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞