2777
2789
عنوان

دخترم😭😭😭😭😭

802 بازدید | 45 پست

بچه ها دمبل از رو میز افتاد رو پای دختر سه سالم 

ناخون شصت پاش ار ریشه در اومد😭😭😭 

فقط یه گوشش وصله

چه خونی اومد

چه گریه ای کرد بچم😭😭😭 الهی بمیرم براش چه دردی کشید

پروفن دادم خوابش برد بسکه گریه کرد

کسی راهکاری نداره بچه ها؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از وسیله های خوپنه.که خونه به اندازه کافی قفس هست بدترش میکنه این اسبابا

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

خداییی منننن ببر دکترررر نکنه استخون انگشتش شکسته باشه مواظب باش ببین ورم یا سیاه نشه چون فقط رو قسمت ناخون نخوره حتی خورده باشه استخون زیر ناخون باید صدمه خورده باشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
 راهكارش اينن كه وقتي بچه كوچيك داريد مسئوليت پذيري بيشتري داشته باشيد

اتفاق برای هرکس ممکنه بیافته و ربطی به مسولیت پذیر بودن یا نبودن پدر و مادر نداره ... 

اینجوری نگید لطفا تو این شرایط استارتر 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

الهی ...پسرمنم چندماه پیش اینجوری شد..منم مسکن دادم خورد وخوابید..مواظبش باش وقتی بازی میکنه دوباره به جایی نخوره..فعلا هم حموم نبرش..خودش میوفته ناخن جدید سبز میکنه

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉