2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
اره  هنوز بچه نداری ببین بچه داشته باشی چی میشه .بچه من بدغذاس بخدا هرچی دستمون میاد میخریم که ...

اخه واقعا احساس میکنم الان وقت بچه دارشدنمه جدا از وضعیت مالی

عجیبه ایتجا حاضرن تو خونه خالی نون خشک بخورن ولی از طلاشون یه گرم کم نشه. 

حالا دیگه طلا شد با ارزش و پر کردن خونه از ملزومات اولیه واحساس رضایت و ارامش روحی بی ارزش؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط ی چیز بهت بگم بچه خالم گریه میکنه دوچرخه میخواد کلاس زبان میخواد بچه گناه داره اخه من چی بگم ...

عزیزم من تغذیه ام عالیه سالی یه بار تولد خواهرزاده هام بهترین کادو ها همیشه مال من و شوهرم بوده درسته وضعمون خیلی عالی نیست ولی دستمون به دهنمون میرسه فقط یهو ۱۵ میلیون واسه کابیت ۶ میلیون واسه تخت و ۹ میلیون واسه ازمایش ندارم 

طلات رو فروختی خرج کردی بعدش میخوای چکار کنی؟! اگه قصدتون بچه اوردنه بهتره دوسال کم کمش پس انداز کنی ...

دارم میگم عزیزم خرجای ریز ریز رو دارم ولی پس انداز ندارم 

دوست عزیز خواهشا تا کاملا در رفاه نبودی بچه نیار بخدا کسایی که شرایطشو دارن باز میترسن با این اقتصاد ...

اخه اگه معنی رفاه رو میدونستم مشکلی نبود خدایی الان پدر و مادرمونم نیمتونن یهو تخت و کمد و کابینت بخرن بعد من که دو ساله زندگی شروع کردم بتونم رفاه کامل از نظر تغذیه و تا حدی پوشاک داریم 

شوهرت با بچه آوردن موافقه؟ 

چون اگه درست متوجه شده باشم شما نمیخوای طلا بفروشی واسه بچه، میخوای یه سر و سامون به زندگیت بدی و تنها چیز مربوط به بچه همون آزمایشه و شوهرت چون فک میکنه طلا سرمایه اس نمیخواد واسه خونه هزینه اش کنه. 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
ببین عزیز دلم وقتی این قضیه کوچک رو نتونستین حل کنین بعدا چه جوری میخواید اینده اون بچه رو تامین کنی ...

خب یعنی شما میگی کلا بچه دار نشم ؟

چون مطمعنم وضعیت از این بهتر نمیشه

عجیبه ایتجا حاضرن تو خونه خالی نون خشک بخورن ولی از طلاشون یه گرم کم نشه.  حالا دیگه طلا شد با ...

واقعا منم نظرم با شما یکیه مگه من چند سال زندم که طلایی که سالی یه بار میبینم رو نگه دارم ولی به زندگییم نرسم و شاد نباشم

اخه اگه معنی رفاه رو میدونستم مشکلی نبود خدایی الان پدر و مادرمونم نیمتونن یهو تخت و کمد و کابینت بخ ...

ببین بچه یه روز دو روز نیست تا موقعی که بزرگ شه باید تامینش کنید به بهترین شکل چون بچه های الان با زمان ما خیلی فرق داره باید حتی از اولش اگه دختره فکر جهیزیه براش باشی و اگه پسره فکر خیلی چیزایدیگه من الان در امد شوهرم خیلی بالاست ولی حالا حالاها نمیارم با اینکه شوهرم چهل سالشه

خب یعنی شما میگی کلا بچه دار نشم ؟ چون مطمعنم وضعیت از این بهتر نمیشه

ببین من نوعی شیوه تربیتیم اینکه بچم باید اسباب بازی های مربوط به سنش رو داشته باشه تا هوش و خلاقیتش رشد کنه . باید کلاس زبان بره باید کلاس های خصوصی و فوق برنامه مربوط به درسش رو بره باید کلاس های مشاوره مربوط به اعتماد به نفس و... بره . تغذیه اش باید خاص باشه که بعدها توان جسمیش کم نیاد و ... برای من واقعا قبول نیست بچه دار شدنی که نتونم این کارا رو انجام بدم . با فروش طلا برای بهتر شدن حالتون مخالفتی ندارم هر چند موافق هم نیستم چون از نظر اقتصادی الان وقت وام گرفتنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام