2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
من طلا رو فقط به چشم پس انداز میبینم طلا زیادم دارم ولی فقط حلقم دستمه.خدایی راست میگی این کارارو می ...

به خانواده شوهری که طلا کم خریدن به مادری که طلاشو ازش گرفت قبل ازدواج به خواهری که باعث شد بابت بدهی بهش طلاشو بفروشه و....

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وقتی بچه دلش میخاد نتونستیم بگیریم اونوقت خود ادم ناراحت میشه .وقتی بچه شد این حرفارو درک میکنن

طفلی اون بچه هایی که آرزو به دل میمونن ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله  ماهم همینطور از قدیم میگفتن پول زمین(خونه) ماشین و طلا حرمت داره نباید واسه چیز بی ارزش اس ...

ببخشیا اونجور ادما بی عقل میشن وفتی دلار میره بالا خب معلومه خونه وماشین وطلا هم میره بالا

خدایا شکرت❤

طلات رو فروختی خرج کردی بعدش میخوای چکار کنی؟! اگه قصدتون بچه اوردنه بهتره دوسال کم کمش پس انداز کنید . همش ک خرج سزارین نیست بچه پوشک میخواد فکر اینم باش شاید شیرخوشکی بشه. اینده میخواد . 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
طلا بفروشی کابینت بزنی؟؟؟؟؟حیفه اگه مستاجری بفروش خونه بخرید 

با یدونه سرویس طلا خونه بخره 🤨

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
اگه اینجوریه که به نظرم بچه چون زندگی رو قشنگتر میکنه 😊من فکر کردم خیلی خیلی کمه پس اندازتون  ...

نه در اون حد میتونیم مثلا الان ۶ ماهه جمع کردم تقریبا شد ۱ و ۲۰۰ میدونم زیاد نیست ولی به نظرم خوبه چون هیچ فشاری هم نیاوردم 

چی بگم حرفت درسته ولی به خدا خسته شدم میرم خونه هر کس زندگیشو میبینم حسرت میخورم از یه طرف شدیدا دلم ...

ببین عزیز دلم وقتی این قضیه کوچک رو نتونستین حل کنین بعدا چه جوری میخواید اینده اون بچه رو تامین کنین ؟ باور کن بچه عروسک نیست نمیشه به صرف اینکه خرج غذا و لباسش رو داری بچه دار شد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بچه شیرینه قشنگه ولی با احترام با جمله بچه روزیش همراهشه و ... مخالفم

وای نه،، من واقعا از وقتی باردار شدم زندگیمونم عوض شده از همه دری برامون جور میشه واقعا خدا روزیش میده با چشمم دارم میبینم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
عیب نداره،خوبه که جمع میکنی،هزینه های اضافی همیشه هست.اگه نداشتی مجبور بودی از یکی قرض کنی. ما خودم ...

اره واقعا با اینکه هر ماه حدود ۸۰۰ ،۹۰۰ تومن یهو یه خرج اضافی داریم ولی از کسی نگرفتیم تا حالا خدارو شکر همیشه کم و بیش بوده

وای نه،، من واقعا از وقتی باردار شدم زندگیمونم عوض شده از همه دری برامون جور میشه واقعا خدا روزیش می ...

انشالله همیشه همینجور باقی بمونه ولی من ترجیح میدم ریسک نکنم پشتوانه محکم داشته باشم