2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

6296 بازدید | 461 پست

سلام دوستان 

من یه سوال مهم داشتم 

من و شوهرم زیاد وضعیت مالیمون عالی نیست 

یعنی هر چی که درآمد داریم خرج روزمره میشه ولی زندگی قشنگی داریم رستورانمونو میریم غذایی که دوست داریم میخوریم ولی بیشتر پولی نمیمونه واسه پس انداز 

دو ساله عروسی کردیم یه سالی میشه شدیدا تو فکر بچه ایم 

ولی وضعیت زندگیمون هنوز قشنگ نیست مثلا هنوز نتونستیم واسه آشپزخونه کابینت کنیم و تخت و کمد اتاق خواب رو نخریدیم واسه خودمون یعنی زندگیمون هنوز کامل نشده دوست دارم اگه بخوایم بچه دار بشیم اول به زندگیم سر و سامون بدم 

باید یه ازمایش گرون هم بدم و دوست دارم بچمو سزارین بیارم

یه سرویس طلا دارم که مقداری پول میکنه دلم میخوادبفروشمش هم خونمونو خوشگل کنم هم خرج ازمایش رو بدم البته بگم فقط همین سرویس رو دارم با حلقه ازدواج 

به نظرتون این کارو بکنم یا نه 

خواهشا قضاوتم نکنید ناراحت میشم 

شوهرم تو این دوسال هرکاری تونسته کرده ولی واقعا نتونستیم پولی جمع کنیم اصلا هم دوست نداریم از خانواده ها کمک بگیریم شرایط وام گرفتن هم نداریم 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه 

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

مخالفم الان فروختی و هزینه ازمایش درومد با هزینه های سرسام اور نینی میخواید چکار کنین ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

جایی سوالتو مطرح کردی که بخاطر یه تیکه طلا خودکشی میکنن.‌اکثرا اینجا عشق طلان تاپیک میزنن برای طلا گریه و آه و نفرین راه میندازن

بنطر من کاملا ایک تصمیم شخصیه من کاری رو میکنم که خوشحالم میکنه.‌ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

البته بستگی به سنتون هم داره

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎