2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالفم الان فروختی و هزینه ازمایش درومد با هزینه های سرسام اور نینی میخواید چکار کنین ؟

حساب و کتابشو کردم خرج نینی رو داریم هزینه گنده مثلا ۱۰ میلیون ازمایش و اینا رو نداریم 

خودمم میگم بچه ولی همه میگن طلا خدایی من الان جوونم چهار روز دیگه حوصله بچه ندارم 

درضمن بیمه تکمیلی اینا خیلی تو هزینه ها و سونوگرافی خوبه،یکم سعی کن خونه جمع کن باشی،ما میگیم(ایووو ییغان) هزینه های اضافی رو کم کنی بهتره.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
حساب و کتابشو کردم خرج نینی رو داریم هزینه گنده مثلا ۱۰ میلیون ازمایش و اینا رو نداریم 

به امید خدا خوشبخت باشید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
😔😔😔😔شوهرم همش میگه طلاهامون تنها سرمایه زندگیمونه میخوای بدی چهار تیکه چوب دیگه نمیگه من با این ...

راست  میگه شوهرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خودمم میگم بچه ولی همه میگن طلا خدایی من الان جوونم چهار روز دیگه حوصله بچه ندارم 

بچه بهتره طلا رو بدم میتونی بخری بچه روزی شو با خودش میاره بعدها امدی نازا شدی که البته خدانکنه بعد افسوس میخوری ک چرا ب خاطر یه تیکه طلا بیخیال بچه دار شدن شدی وسیلیه های اتاقتم بعد میتونی بهترش رو بخری عزیزم بازم تصمیم با خودته 

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

طلا بچه اوردن تو اين شرايط خيلي سخته

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
😔😔😔😔شوهرم همش میگه طلاهامون تنها سرمایه زندگیمونه میخوای بدی چهار تیکه چوب دیگه نمیگه من با این ...

اگه ادم بخواد به نظر مردم و فامیل زندگی کنه که بدبخت میشه

یه جوری زندگی کن که ازش لذت ببری

اگه اون طلاها تو ی کمدت باشه و هیچ لذتی ازش نبری بهتره یا این که با همونا یه زندگی جدید رو بسازی

مخالفم الان فروختی و هزینه ازمایش درومد با هزینه های سرسام اور نینی میخواید چکار کنین ؟

میتونه مثلا اگ کم اورد از رستورانش بگذره

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
بچه خیلی خرج داره الان این هزینه هارو با طلا دادی بعد هزینه های بارداری زایمان و بعدش رو چجوری جور م ...

واقعا اصلا راه پس انداز نیست به هیچ وجه چون اگه پس انداز بخوایم بکنیم بای  از خوشی های کوچیکمونم بزنیم ولی مطمعنم خرج روزمره بچه رو داریم

من طلا برام بی ارزش ،ولی میفروشی از پس یکی دوتا مشکل بر میای ، ،درسته، دلی بچه هزار و یک جور خرج داره فقط آزمایش و سز نیست که ،بعدن میتونی از پس اونا بر بیای 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت