2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست

اول از نظر مالی اکی شید بعد بچه بیارین

بچه دار شدن شما در این شرایط نشونه خودخواهی شماست...و هیچ توجهی به طفل معصوم و نیازهاش ندارین

اون نمیخواد وارد این دنیا بشه...شما میخوایید وارد این دنیاش کنید پش شرایط اوندنش رو اول مهیا کنید

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
نه خونه پدرشوهرم داده بهمون 

زیاد خرج خونه نکنین که فردا روزی اگه بگن برین،هزینه هاتون بره.الان که فکر اجاره اینا نیستی بچه بیاری بهتره

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساب و کتابشو کردم خرج نینی رو داریم هزینه گنده مثلا ۱۰ میلیون ازمایش و اینا رو نداریم 

چ ازمایشی ک ده تومنه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
حساب و کتابشو کردم خرج نینی رو داریم هزینه گنده مثلا ۱۰ میلیون ازمایش و اینا رو نداریم 

ازمايش چي هست مگه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

ببین من بیست و پنجم ماه بعد برام تاریخ زایمان زده. فقط انقدر بگم برات که تا الان با بیمه تکمیلی برام حدود هفت هشت میلیون آب خورده. ضمن اینکه الان بخاطر دیابت بارداری از این هفته هر هفته سونو بیو فیزیکال و ان اس تی و آزمایش کامل قند و... گفت شاید دو هفته آخر به هر روز هم برسه

انشالله که شما بارداری بی دردسری داشته باشی ولی یک درصد فکر کن خدایی نکرده یه بارداری پرخطر با هزینه سزارین چقدر برات تموم میشه و اقدام کن

میتونه مثلا اگ کم اورد از رستورانش بگذره

رستوران مبلغی نمیشه مثلا صد تومن بچه آینده میخواد هزینه تحصیل کلاس های ورزشی و زبان و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
این فکرا هارو قبل عروسی باید میکردی جلوگیری بیش از حد خشکی واژن میاره که ممکنه نتونی حامله شی یا خی ...

عزیزم کی گفته جلوگیری بیش از حد کردم؟

ازمایش ژنتیک رو باید بدم که گرونه 

😂😂😂😂اتفاقا جدیدا زیاد رستوران نمیریم فقط اونو نوشتم که متوجه بشین درآمدمون یکمی بیشتر از بخور و نمیره

😔😔😔😔شوهرم همش میگه طلاهامون تنها سرمایه زندگیمونه میخوای بدی چهار تیکه چوب دیگه نمیگه من با این ...

کابنيت حالا به کنار اگه واقعا ميتوني بچه رو خوشبخت کني بيار

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي