2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
هرکسی که امادگی بچه‌دار شدن نداره، نباید بچه‌دار بشه این امادگی فقط مالی نیس. یه زوج باید مطمئن باش ...

نه من نمیگم طرف با امادگی پایین بچه دار بشه ولی شما فرض کن امادگی روحی روانی و همه جوره رو داشته باشه و در حال از دست دادن فرصتش واسه بارداری باشه و فقط از نظر مالی مشکل داشته باشه اونم نه مشکلی که تو نون شبش مونده باشه ولی خیلی هم پرفکت و عالی اینده نگر نباشه از نظر مالی به نظرت اون هم نباید بچه دار شه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من نمیگم طرف با امادگی پایین بچه دار بشه ولی شما فرض کن امادگی روحی روانی و همه جوره رو داشته باش ...

نظر من اینه که نه!

تک تک این موارد شرط لازم هستن و رط کافی نیستن

یعنی همه شون باید باشن و بودن چند تاشون نمیتونه کفایت کنه و جایگزین فقدان‌ها نمیشه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩😁 عاشق تصور مجردیت شدم و خیلی خوبه که اینهمه انعطاف دارید 🌺🌺🌺 مطمئنم مامان خیل ...

عزیز دلم ممنون♥️♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰

ممنون گلم شما هم که میدونم مامان مهربون و عشقی هستی عسلم💋💋💋

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خب شما مشکل داری عزیزم در آمد بالای سی تومن کاملا تو رفاهی اگه دلت بچه نمخواد بهونه های دیگه نیار شم ...

حالا بذار ببینم خودت مشکل نداری برای بچه بعد بیا اینجا حرف بزن 

به تو ربطی نداره من بچه میخوام یا نه...عقده بچه داری با جیب خالی

شما دیگه از اونور بوم افتادی درسته بچه دار شدن خرج داره و نباید بی گدار به آب زد ولی زندگی و سن آدم ...

دیگع اونشو خودمون تشخیص میدیم باید با شما مشورت کنم برای بچه دار شدنم !بعدشم من تازه عروسی کردم زود بیام بچه بیارم که چی شده😏

عزیز دلم ممنون♥️♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰 ممنون گلم شما هم که میدونم مامان مهربون و عشقی هستی عسلم💋💋 ...

فدات بشم مهربون من ❣️❣️❣️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فدات بشم مهربون من ❣️❣️❣️

♥️💋♥️💋♥️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دیگع اونشو خودمون تشخیص میدیم باید با شما مشورت کنم برای بچه دار شدنم !بعدشم من تازه عروسی کردم زود ...

مگه من اومدم تو زندگی شما دخالت کردم😐😐😐😐

نظر دادی منم نظر دادم تبادل نظره اینجا

بذار ۱۰۰ سالگی بیار به من چه

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

مگه من اومدم تو زندگی شما دخالت کردم😐😐😐😐 نظر دادی منم نظر دادم تبادل نظره اینجا بذار ۱۰۰ سالگی ...

اخه این تاپیکو من نزدم که دیگران نظر بدم 😐بعدشم من فقط میگم با جیب خالی نباید بچه دار شد 

حالا بذار ببینم خودت مشکل نداری برای بچه بعد بیا اینجا حرف بزن  به تو ربطی نداره من بچه میخوام ...

به من هم ربطی نداره درآمد تو چقدره و نمیخوای بچه بیاری پس لازم نکرده بهم بگی 🤲خدایا شفاشون بده