2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست

به نظرم تو زن قناعت گري نيستي يه كم هواي دستتو داشته باش رستوران و خوش خوشان باشه بعد خونه ات كابينت نباشه تهت و كمد نباشه امكانات اوليه زندگيت هنوز كامل نيست بعد بچه بياد چي بشه خرجش مگه فقط با يه سرويس طلا تموم ميشه اول روش زندگيت و عوض كن اون بچه آينده ميخواد

خوبه معنی توهینم فهمیدم برو جوابای خودتو بخون ببین کی توهین کرده من فقط گفتم فرزنداوری یه فعل خودخوا ...

ممنونم منم برات ارزو میکنم به ارامش برسی من آدم تایید طلبی هستم یا نه رو نمیدونم ولی اگر تو فقط و فقط یک دلیل اوردی که در جواب به پست من که اینکه اینکارو میکنین یا نه چطور میتونی اسم والدین خودخواه روی من بزاری من از شما معذرت خواهی میکنم بهتون گفتم که نظرم عوض شده و به حرف کسی نمیخوام گوش کنم و شما میگی پس چرا پست گذاشتی این پست مال چند هفته پیشه دلیلی نمیبینم بعد این همه مدت نظرم عوض شده به شما جواب پس بدم که خودخواه هستم یا نه من بچه بیارم شما که خرجشو نمیدی میدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفی که می زنم شاید زیاد شنیدی ولی تو زندگی من خیلی اثر داشته هر پول کوچیکی که دستت اومد سهام بخر به تدریج بیشتر میشه و مثل یه درامد اضفی هست براتون .من قبلا دوست داشتم ماهی فقط یه تومن برا خودم داشته باشم البته شوهرم کم نمیذاشت ولی محدود بود درامدش الان سود من از درامد اون بیشتره

خب باید ببینی با این شرایطی که دارید و این وضع جامعه میتونید دراینده نزدیک وضعیت مالیتون اوکی باشه. یعنی اونقدی خوب بشه؟ اگه اره که صبرکن تا شرایط بهتر بشه. ولی اگه نه...خب یه دوسه ماه پول جمع کن ..از خرجای اضافی بزن . رستوران و خریدای اضافی رو کم کن. خلاصه دو سه ماه سعی کن حسابی پس اندازه کنی...بعد ازمایش رو بده و اقدام کن. اون سرویس طلاتم نفروش. حالا کابینت و جیزای دیگه رو میتونید بعدا با پس انداز هاتون کم کم بگیرید....بچه دار شدن یه چیزه خوشکل کردن خونه یه چیز دیگه..اینارو باهم قاطی نکن. اگرم واقعا میبینی که وضعیتتون بهتر میشه خب صبرکن. ولی من بشخصه اگه خودم بودم بچه داب میشدم.شاید خرجای ریز و درشت تو خونمون نیاز باشه ولی با این وضعیت گرونی ترجیح میدم پس انداز کنم بیشتر. هم برای ایندمون هم برای بچه ..

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
من بچه اولم تو شرایط شما به دنیا اومد چون شوهرم اول کارش بود و جوون بودیم اصلا لذت نبردم نه مهمونی ت ...

ممنونم از نظرت اره احتمالا منم اینطور بشه اگه الان بیارم 

به نظرم تو زن قناعت گري نيستي يه كم هواي دستتو داشته باش رستوران و خوش خوشان باشه بعد خونه ات كابينت ...

😫😫😫😫😫وای خدا از دست شماها اتفاقا من خیلی قناعت میکنم حساب قرون به قرون جیبمو دارم شوهرمم همین طور ولی برای هر کسی تفریح لازمه حالا تفریح ماهم اینه البته الان تقریبا کردمش ماهی یکبار ولی نوشتم که حدود وضعیت مالیمون مشخص شه

اصلا طلا رو نفروش خرج خونه نکن .پا رو دلت بزاری برای کابینت خیلی بهتره تا خدای نکرده بعدا پدرشوهرت بگه از اینجا پاشی و دیگه طلایی نباشه که به عنوان پس انداز داشته باشی.بلایی که سر خودم اومد.اونو نگه دار اگر مشکل بود خرج بچه کنی .

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
ببین من نوعی شیوه تربیتیم اینکه بچم باید اسباب بازی های مربوط به سنش رو داشته باشه تا هوش و خلاقیتش ...

منم با شما موافقم 

مجرد که بودم میگفتم برای بچم اسباب بازی نمیخرم! چون فکر میکردم این جور چیزا نظم خونه رو بهم میزنه و شلختگی به همراه داره آخه خیلی حساسم😂😂

ولی الان که بچه دارم براش بازی های فکری میخرم میبینم که بازی میکنه یاد میگیره خودش انجامشون بده و این به مستقل شدنش تو هر زمینه ای کمک میکنه انقدر خوشحال میشم متوجه میشم چقدر ناآگاه بودم قبلا..

در مورد تغذیه و .. هم باهاتون موافقم کاملا👌

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اها یعنی شما میگی کلا بچه دار نشه هر کی که پول نداره!

هرکسی که امادگی بچه‌دار شدن نداره، نباید بچه‌دار بشه

این امادگی فقط مالی نیس. یه زوج باید مطمئن باشن که امادگی روحی، روانی، فرهنگی، جسمی، مالی و... برای تربیت کودک بدون اسیب زدن به کیفیت زندگی خودشون و کودک رو دارن بعد اقدام کنن

ادم یه سفر سه روزه میخواد بره، میشینه شرایطش و امادگیش رو ارزیابی میکنه، اگه بیمار باشه، اگه با همسرش دعوا و اختلاف داشته باشه، اگه پول کافی نداشته باشه، اگه شرایط اب و هوایی مقصد بد باشه و... قید سفری رو که ارزوش رو داشته میزنه!

بعد به بچه‌دار شدن که میرسیم، با وجود اینکه تصمیم خیلی مهم‌تر و پر مسئولیت‌تر و سخت‌تری هست، اینا رو یادمون میره!

بدون امادگی بچه‌دار میشیم و یک عمر باعث ازار خودمون و فرزندمون میشیم و با کیفیت پایین و جنگ اعصاب مجبوریم زندگی کنیم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
منم با شما موافقم  مجرد که بودم میگفتم برای بچم اسباب بازی نمیخرم! چون فکر میکردم این جور چیزا ...

عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩😁 عاشق تصور مجردیت شدم و خیلی خوبه که اینهمه انعطاف دارید 🌺🌺🌺 مطمئنم مامان خیلی خوبی هستی ⁦❣️⁩ انشالله همیشه شاد و سربلند و سلامت باشین 😘🌹🌹🌹

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام