2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
یادت باشه آدمای بددهن و گستاخ دنبال یکی مثل خودشونن که درافشانی کنن و بی تربیتی رو بیشتر به رخ بکشن ...

مرسی دیگه حالا ما شدیم بددهن و گستاخ 

بله شما درست میگی اونا توهین نبودن 

خودخواه توهین نیست؟

اخه چرا به خودش اجازه میده اینو بگه ؟

اصلا من خودخواه به اون چه ربطی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا اینا مال یکسال اول بود الان شاید ماهی یکبار برم هر وقت دلم میخواد بیرون غذا بخوریم اهدافمو ...

خوب کاری می کنی عزیزم منم  نمی رم کباب و جوجه کباب و ساندویچ و پیتزا خونه درست می کنم

دوستم باهم بودیم یه روز در هفته رستوران می رفتن بقیه هفته روتخم مرغ یا املت می خوردن خودش وشوهرش با دو تا پسر ابتدایی شکمو داشت چند بار بهش گفتم پول یه وعده رستوران بده دو تا مرغ  جوجه کباب سالاد الویه استبولی  سوپ  خورشت  یا ته چین درست کن گوش نمی گرفت گفتم به من چه هر وقت تعریف می کرد می گفتم نوش جانتون دوباره برید خوش می گذره 😂😂😂

📌متولد ۷۷ نیستم 
مرسی دیگه حالا ما شدیم بددهن و گستاخ  بله شما درست میگی اونا توهین نبودن  خودخواه توهین ...

شما چرا اینقد جبهه میگیرین؟ من کی به شما گفتم بددهن؟ حرف من درمورد افرادی بود که تو همه تاپیکا توهین میکنن و فحش میدن. 

فک کنم بهتره این گفتگو ادامه پیدا نکنه، شما هم بهتره از خود ایشون بپرسین چرا همچین حرفی زدن، روز خوش

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
 شما چرا اینقد جبهه میگیرین؟ من کی به شما گفتم بددهن؟ حرف من درمورد افرادی بود که تو همه تاپیکا ...

عزیزم من جواب اون خانومو دادم بعد شما میگی که کسایی که اینجورین دنبال یکی مثل خودشونن که جوابشونو بده خب منظورت به منه دیگه !

اونم از خودش پرسیدم حرفی واسه گفتن نداشت ولی چون زیاد شما اسرار کردی که توهین نبود ازتون پرسیدم اگه توهین نیست پس چیه ؟

بیمه تکمیلی یک نفره ؟ ماهی چقدر میگیره  ۱و ۳۰۰ رو میده همون موقع بیمه ات شروع میشه؟

بله یک وسیصدمیدی همون  لحظه شروع میشه ولی قبل بارداری باید انجام بدی چون تا ۹ماه نگذره پول زایمان رو نمیده . ۵میلیون از زایمان رو میده ۸۰۰تومن ویزیت دکتر ۱.۵۰۰ هم سونوگرافی کلا میصرفه

ببین چطور جواب میدی خودتم موندی که چرا توهین کردی اخر نظرت فقط انقد رو داری نمیتونی قبول کنی لطفا دی ...

خوبه معنی توهینم فهمیدم برو جوابای خودتو بخون ببین کی توهین کرده من فقط گفتم فرزنداوری یه فعل خودخواهانه س که اینو از هر ادم باسوادی بپرسی همین نظرو داره البته حق میدم بهت واکنشت اینشکلی باشه چون مشخصه ادم تاییدطلبی هستی هرکی تاییدت نکنه زورت میگیره برات آرامش ارزو میکنم موفق باشی

این نیز بگذرد.......
کاملا درست میگی حرفتو قبول دارم ولی کی گفته که اوضاع قراره بهتر بشه که واسه اون صبر کنیم من حرفم این ...

همون طور که اوضاع درست نمیشه و خیلی از خواسته‌هامون برای همیشه تو شکل ارزو میمونن و نمیتونیم بهشون برسیم

بچه‌دار شدن هم خیلی وقت‌ها اینجوریه، از خواسته‌های دیگه هم بیشتر اینجوریه! چون مسئولیتش هزار برابر بیشتر و پای ادم دیگری هم وسطه

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
همون طور که اوضاع درست نمیشه و خیلی از خواسته‌هامون برای همیشه تو شکل ارزو میمونن و نمیتونیم بهشون ب ...

اها یعنی شما میگی کلا بچه دار نشه هر کی که پول نداره!

نه عزیزم نکن سنی نذاری که بزار بچت تو خونه پر رزق و روزی بساد وقتی به دنیا بیاد ماهی یه تومن شایدم بیشتر خرجشه میتونی بدی یا نه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من بچه اولم تو شرایط شما به دنیا اومد چون شوهرم اول کارش بود و جوون بودیم اصلا لذت نبردم نه مهمونی تونستم بگیرم نه سیسمونی باب دلم و کلا خوب نبود بچم شیر خشکی بود قوطی شیرش که تموم میشد غصه ام میشد یا پوشکش رو ب

میبستم دلم میخاست کم جیشکنه که عوض نکنم وای که چه روزایی بود بچه دومم بعد،۶ سال اومد پایه های زندگیم محکم بود خونه داشتم درامد خوب بود بچه ام تو نعمت بزرگ شد و خودمم پیر نشدم اشتباه نکن اگر نداری بزار دو شال دیگه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩