2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
من چرا باید انتظار داشته باشم نظر کسی رو رو زندگیت پیاده کنی؟ حرف من اینه به طور کلی طبق نظر هیچکس ز ...

چون قبول دارم کمی از حرفشون درسته شاید اگه قلبمو خاموش کنم به حرف اونا برسم 

بار ها بابت این موضوع گریه کردم 

تو دو راهی موندم و نمیدونم چیکار کنم بعد یه عده میان دل آدمو میشکنن و میگن بچه مسئولیت داره آهش تو رو میگیره میخوام بدونم آه منی که با خوندن کامنتاشون نا امید میشم و به خاطر توهیناشون به گریه میفتم اونا رو نمیگیره گرچه من همچین چیزی رو نمیخوام 

وقتی بچه دلش میخاد نتونستیم بگیریم اونوقت خود ادم ناراحت میشه .وقتی بچه شد این حرفارو درک میکنن

یه خانومی یه روز اینجا میگفت دوتا پسر دارم یه دختر هم میخواستم الان حاملم مستاجریم پول آنچنانی هم نداریم من هنوز تو فکرشم که خدا عقل داده به آدم پس کی استفاده کنه😐😐😐 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروبابا کی توهین کرد حالت خوب نیستا،بعدشم تو تصمیمتو گرفتی بعد تاپیک زدی که بیان تاییدت کنن هرکی تای ...

تو فقط تایید نکردی ؟

تو که انقد حوصله داری یکم بیشتر بگرد و به جای اینکه به فکر درمان من باشی نگا کن کسایی که محترمانه گفتن که نه نکن منم محترمانه جواب دادم یا ازشون سوالاتی پرسیدم ولی با تو و امثال تو که حرفتو میزنی بعدشم بهم میگی خودخواه باید مثل خودت رفتار کرد 

تو فقط تایید نکردی ؟ تو که انقد حوصله داری یکم بیشتر بگرد و به جای اینکه به فکر درمان من باشی نگا ک ...

تو مگه خودت نمیگی من عاشق بچه ام دلم میخواد بچه بیارم خب اسم این خودخواهیه دیگه پس چیه بخاطر دل خودت داری یه موجودی رو به این دنیا میاری اگه نمیدونستی اینو بدون حقیقت تلخه

این نیز بگذرد.......
چون قبول دارم کمی از حرفشون درسته شاید اگه قلبمو خاموش کنم به حرف اونا برسم  بار ها بابت این م ...

اون کامنتایی که گفتی خوندم من به عنوان یه شخص سوم توهینی به شما توش ندیدم همه کلی نظر داده بودن، با احترام به عنوان شخصی که 9سال بزرگتر از شماست میگم که یکم حساسین و سریع جبهه میگیرین راستش جواباتونم بهشون یکم تند بود، عزیزم طبق سنتون یکم هیجانی برخورد میکنید شاید تصمیم واسه بچه و گریه کردنم براش شامل همون هیجانی عمل کردن باشه شایدم نباشه اما به نظرمن حداقل 4،5 ماه ذهنتونو از بچه منحرف کنید و مطالعه کنید الانم که کروناس بهانه خوبیه، فکرم نمیکنم طبق سنتون خیلی دیر بشه مطمئن باشید بعداز برداشتن تمرکز از بچه و خودشناسی تصمیم درستی میگیرین

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
تو مگه خودت نمیگی من عاشق بچه ام دلم میخواد بچه بیارم خب اسم این خودخواهیه دیگه پس چیه بخاطر دل خودت ...

من گفتم عاشق بچه ام ولی هنوز نیاوردم که تو بهم میگی خودخواه درضمن اگر هم خودخواه باشم ازت نپرسیدم هستم یا نه که نظر میدی وقتی فوضولی میکنی  و راجب چیزی نظر میدی که ازت پرسیده نشده منتظر جواب باش 

ببین بچه یه روز دو روز نیست تا موقعی که بزرگ شه باید تامینش کنید به بهترین شکل چون بچه های الان با ز ...

شما دیگه از اونور بوم افتادی

درسته بچه دار شدن خرج داره و نباید بی گدار به آب زد ولی زندگی و سن آدم که ثابت نمیمونه

۴۰ سالگی هم دیره واسه پدر شدن بعد شما بازم میخوای صبر کنی؟

نمیشه که بگی سن مهم نیست مرد ۵۰ ساله با ۳۰ ساله خیلی فرق میکنه از نظر توان جسمی و روحی

بچه پدر و مادر سرحال هم‌میخواد

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

من گفتم عاشق بچه ام ولی هنوز نیاوردم که تو بهم میگی خودخواه درضمن اگر هم خودخواه باشم ازت نپرسیدم هس ...

توکه تحمل نظر مخالفو نداری بیخودتاپیک میزنی بعدشم اینجا یه تاپیک عمومیه دلم خواسته نظرمو بگم ناراحتی تاپیک نزن بی جنبه 

این نیز بگذرد.......
توکه تحمل نظر مخالفو نداری بیخودتاپیک میزنی بعدشم اینجا یه تاپیک عمومیه دلم خواسته نظرمو بگم ناراحتی ...

بیخیال اعصاب خودتو خورد نکن😊😊

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
اون کامنتایی که گفتی خوندم من به عنوان یه شخص سوم توهینی به شما توش ندیدم همه کلی نظر داده بودن، با ...

درست میگی عزیزم شاید همونی باشه که شما میگی شاید زود عصصبی میشم ولی شما جای من نیستی پس نمیتونی بگی توهین بوده یا نه متاسفانه وقتی دو تا توهین میشنوی و سومی فقط یه گوشه کنایه زده اونم توهین میشنوی 

بستگی به نوع خوندنشون هم داره که با عصبانیت بخونی یا با خوشحالی که قطعا من با خوشحالی نخوندم 

چند وقت بود فکرمو از بچه برداشته بودم نه خودآگاه بلکه از روی مشکلاتی که پیش اومد 

اومدم تو نینی سایت که بپرسم وقتی خونه تنهاین چیکار میکنن تایپک جدیدی که زدم 

ولی فکر کن بعد این همه مدت که ازش گذشته ۲۵ تا کامنت بد پشت هم خوندم خودت بودی چه حالی میشدی خدایی 

توکه تحمل نظر مخالفو نداری بیخودتاپیک میزنی بعدشم اینجا یه تاپیک عمومیه دلم خواسته نظرمو بگم ناراحتی ...

ببین چطور جواب میدی خودتم موندی که چرا توهین کردی اخر نظرت فقط انقد رو داری نمیتونی قبول کنی لطفا دیگه ریپلایم نکن نظرتو واسه خودت نگه دار 

درست میگی عزیزم شاید همونی باشه که شما میگی شاید زود عصصبی میشم ولی شما جای من نیستی پس نمیتونی بگی ...

منم تمام این شرایطی که میگی تجربه کردم حالا نه تو موضوع بچه، الان اگه بخوام سوالتو جواب بدم با فکر الانم میگم توهین مستقیمم میشنیدم رد میشدم، اینجا خیلیا مستقیم بهم گفتن سنگدل، روانی، مشکل دار اما من جواب ندادم، چون نمیدونم طرف مقابلم یه خانم متشخصه یا یه بچه 14،15 ساله گستاخ. 

خودتم داری میگی فشار روت بود، اینم از من بشنو اینجا میانگین سنی خیلی پایینه و متاسفانه هرکسی از روی چندتا کامنت بدترین توهینا رو به آدم میکنه تازه افتخارم میکنن که شوهر و خانوادشو قورت میدن شما اگه میخوای یه مادر خوب باشی باید اول صبور باشی و هرچیز بیخودی اینقد سریع به هم نریزدت، چون آدمای اینجا تو زندگیت گذران اما پس فردا بچه بیاری هزار مدل توهین مستقیم و غیر مستقیم میشنوی مهم اینه با هرحرفی قاطی نکنی، موفق باشی

منم تمام این شرایطی که میگی تجربه کردم حالا نه تو موضوع بچه، الان اگه بخوام سوالتو جواب بدم با فکر ا ...

ممنونم درست میگی ولی واقعا اینا چرا اینطور  میکنن خدا شاهده میرم زیر هر پستی نظر میزارم دو سه بار میخونم یه جوری نباشه طرفو بی دلیل ناراحت کنم اگه میبینم نمیتونم توهین نکرده حرفمو بزنم اصلا هیچی نمیگم ولی واقعا بعضی ها انگار اصلا واسشون مهم نیست دل بشکنن 

درست میگی این کامنت ها رو زندگیم تاثیری نداره 

ولی میدونی چرا جوابشونو میدم دوست ندارم توهین کنن و هیچی نشون چون باعث میشه فکر کنن هر چی بگن کسی جوابشونو نمیده و اینطوری این رفتار زشتشون ادامه دار میشه اما اگه دو دفعه اونا هم حرف بشنون و اعصابشون خراب شه دفعه سوم یکم حرفشونو مزه مزه میکنن بعد میگن ممنونم امیدوارم تو هم موفق باشی 

ممنونم درست میگی ولی واقعا اینا چرا اینطور  میکنن خدا شاهده میرم زیر هر پستی نظر میزارم دو سه ب ...

یادت باشه آدمای بددهن و گستاخ دنبال یکی مثل خودشونن که درافشانی کنن و بی تربیتی رو بیشتر به رخ بکشن جواب دادن به اینجور آدما درستشون نمیکنه فقط لذت بیشتری بهشون میده، اما بازم میگم اون دوتا کامنتی که اشاره کردین واقعا توهین نکرده بودن