2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست
جذب نیرو استخدام حضوری و  غیر حضوری خانم و آقا به تعداد محدودی کارمند خانم و آقا بصورت حضو ...

سلام واسه فروش و چه کاری باید انجام داد بازاریابی دوست ندارم کاری دارید که به بازاریابی مربوط نشه و تو خونه باشه 

حقوق ثابت هم داره؟

بچه ها ی چیزی بگم اگه هممون اومدیم اینجا می خوایم راهکار بهم بدیم که از مشکلاتمون کم شه وحل شه لطفا ...

واقعا ممنون از نظرت همه یه جوری برخورد میکنن انگار من بچه بیارم اونا نونشو میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد فروش طلاهاتون من نظر خاصی ندارم

فقط اینکه همش رو نفروشید

حدی که بتونید نیازتون رو برطرف کنید بفروشید

میتونید بفروشید و سبک تر کنید

ولی بازم تاکید میکنم همش رو نفروشید

چون مثل یه سرمایه میمونه، تو روز مبادا که هیش وقت نباشه

خیلی بدرد میخوره

یه کم توی هزینه ها مدیریت کن حالا  نه برای بچه برای اینده خودتون. ولی وقتی بچه بیار که مطمئن با ...

سلام ببخشید بیمه تکمیلی چجوری شرایطش؟ من این ماه بیمه تامین اجتمایی رد کردم برا خودم چجوری تکمیلیش کنم

عزیزم من قبلا تو این تاپیکت نظر گذاشتم، شما فک کنم تصمیمتو واسه بچه دار شدن گرفتی دفعه پیشم گفتم تنه ...

نظر های مخالفی که محترمانه صحبت میکنن رو قبول دارم کاملا ولی یکی که میاد میگه تو خودخواهی یا یکی دیگه که میگه من حالم بد میشه بی پولین و بچه میارین یا کسی که میگه تو هیچ کاری نمیکنی کارو رو انداختی رو دوش شوهرت نکنه انتظار داری نظر همچین آدمایی که بلد نیستن چطور صحبت کنن رو روی زندگیم پیاده کنم 

اولا جا داره یه تبریک بگم بهتون چون دارید از زندگیتون لذت میبرید، با توجه به توانایی که دارید. ...

ممنونم اره واقعا خودمون هم رعایت میکنیم کاملا ولی هیچ چیز تغییر نکرده 

عزیزم بنظر من اگه میخوای تواین شرایط بچه بیاری برو بیمه تکمیلی انفرادی بکن هم خرج سونوگرافی میده هم عمل سزارین . یک و سیصدمیدی بیمه ات میکنه . بیمه سامان هست منم کردم .

خب تو که روش خودتو میخوای پیاده کنی پس چرا تاپیک میزنی و از دیگران نظر میخوای برو هرکار خودت دوست دا ...

من تایپک زدم گفتم شما بودین میکردین یا نه نگفتم به خودت اجازه بده در کنار صحبتات هر توهین بی ادبانه ای که لایق خودته بهم بکنی 

نظر های مخالفی که محترمانه صحبت میکنن رو قبول دارم کاملا ولی یکی که میاد میگه تو خودخواهی یا یکی دیگ ...

من چرا باید انتظار داشته باشم نظر کسی رو رو زندگیت پیاده کنی؟ حرف من اینه به طور کلی طبق نظر هیچکس زندگی نکن، نظر سنجی درمورد همچین موضوعی اینجا از اساس غلطه.

من خودم با وجود اینکه شرایطشو دارم از بچه خوشم نمیاد طبق عقل و زندگی خودمم شاید هزار دلیل منطقی برای نیاوردنش داشته باشم اما به خودم اجازه نمیدم به شما بگم بچه بیار یا نه. 

من میگم شما از کامنتات معلومه میخوای بچه بیاری اگه درست یادم باشه شوهرتم موافقه، جوابتون به کساییم که گفتن نیار کاملا واضحه که با نظرشون مخالفی. پس چرا با بحث خودتو دلسرد میکنی؟ 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
من تایپک زدم گفتم شما بودین میکردین یا نه نگفتم به خودت اجازه بده در کنار صحبتات هر توهین بی ادبانه ...

بروبابا کی توهین کرد حالت خوب نیستا،بعدشم تو تصمیمتو گرفتی بعد تاپیک زدی که بیان تاییدت کنن هرکی تاییدت نکنه حرصت میگیره برو خودتو درمان کن 

این نیز بگذرد.......
عزیزم بنظر من اگه میخوای تواین شرایط بچه بیاری برو بیمه تکمیلی انفرادی بکن هم خرج سونوگرافی میده هم ...

بیمه تکمیلی یک نفره ؟

ماهی چقدر میگیره 

۱و ۳۰۰ رو میده همون موقع بیمه ات شروع میشه؟